2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست
به بچه میزارم آره سختش نمیگیرم خودم اصلا به میوه خوردن مهمانم توجه نمیکنم این دیدگاه هم دارم که خونه ...

من دقیقااااا  کسی  خونم   کم بخوره  بهم برمیخوره میگم   نکنه   ناراحتی چیزی داشتن کم خوردن   کیف میکنم مهمون هرچی و گذاشتم  بخوره  ولی خودم  ب بچه هام اجازه نمیدم  میگم  ی دونه فقط   

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
چ کاری.کلا افکارتو عوض کن میزبان میوه میاره که مهمان بخوره ن نگاش کنه.من شخصا کسی بزاد خونمون جا میو ...

دقیقا منم دوس دارم هر چی میذارم جلو مهمون پر برنگردونم اشپزخونه😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونستی با این رفتارت به میزبان فهموندی. که خونه ی منم اومدی زیاد نخور.. اینکارا ماله توی خونه است که باید به بچه یاد بدی.. بعدشم شکم بچه رو قبل بیرون اومدن پر کن اگر خوشت نمیاد بیرون بخوره. 

وقتی ظرف میوه رو پر میکنی میاری برا مهمون خوب اوردی که بخوری دیگه پس اوردی مهمون نگاش کنه بعد ظرف پر برگردونی یخچال بزرگترا خوبه رعایت کنن ولی فکر نکنم کسی از خوردن بچه ناراحت بشه من مهمونم نذاره بچه اش بخوره خودم بهش میدم 

یکی از اشناها همینکارو میکرد حتی تو خونه هم واسه میوه یا هر چیزی قانون دارن از همه چیزم دارنا ولی بچه ها واقعا حریص شدن نسبت به خوردن دوستم شکلات نمیداد بچه بخوره روزی یه دونه اینقدر بچه گریه زاری خودشو میکوبید در دیوار من شکلات خوریم همیشه پر روی میزه هنوز شکلاتای عید مونده حساسشون نکنین جلو خوردن بچه رو نگیرین

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
من دقیقااااا  کسی  خونم   کم بخوره  بهم برمیخوره میگم   نکنه   ناراحتی ...

آره منم دقیقا

من کلا توی مهمونی به پذیرایی مهمان اصلا توجه نمیکنم که دقت کنم بعد برم بگم این اون جوری بود این اون جوری چون با افراد زیادی رابطه نداریم و مهمونی چندانی نمیرم اما وقتی میرم تمام وقتم رو اینه که فقط به خودم و بچم خوش بگذره کلی بگیم و بخندیم 

خدایا شکرت 🙏🏻

ما کلا مهمونامون چه بزرگ چه کوچیک خیار که میبینن خون جلوی چشاشونو میگیره شاید نفری سه تا هم بخورن... 😂😂😂

مهمونم زیاد بخوره تو خونم اینقده ذوق میکنم.... 

چون حس میکنم بامن راحت بوده و از کیفیت پذیرایی راضی بوده.... 

البته من دوست و اینا ندارم. باهاشون رفت‌وآمد نمیکنم. 

فقط با اقوام اینجوری ام. 

خودمم تو مهمونی ها الانا متوسط نه شکمویی میکنم و نه خودمو مدیون شکمم میکنم. 

به اندازه میخورم. 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

من برام مهم نیست لقمه دیگران هم نمیشمارم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم من خکدم روان شناس میرم 

خواهرم ۵ سالشه میره روان شناس تا تربیت درستی بگیره 

میتونستی بگی برداره بعد خونه بهش بگی عزیزم باید در مهمونی ۲ تا برداری یا فقط یدونه ... 

اگه یدونه برداری بهت میگن‌پسر با مودب و عالی  هستی ۲ تا برداری میگن پسر خوب هستی 

۳ تا برداری بهت میگن بچه بد و پرخوری هستی 

زندگی زیباست..