امروز صبح دراز کشیده بودم بیدار بودم فقط چشمام بسته بود یهو کل تنم سر شد و گوشام به طرز وحشتناکی سوت میکشید و تنم مخصوصا پیشونیم سرد سردبود نمیتونستم جم بخورم به سختی چشامو باز میکردم تموم میشد بعد دوباره تا چشامو میبستم باز همینجور میشدم حس میکردم روحم داره از بدنم جدا میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
[QUOTE=197638323]میرم در موردش میخونم ولی بدنم قفل بود کامل ولی کامل هوشیار بودم و حتی صدا همسایه ها رو برون فکنی بین خاب و بیداررخ میده جسمت میره توخاب روحت سبک میشه منم کامل درک دارم ب اطراف
وا چرا زخم زبون میزنی بخت چ ربطی به پانیک داره ؟ پانیک یه حمله عصبیه
من زخم زبون نزدم ولی اینا علامت بختکه. آدم نمی تونه از جاش بلند شه. نمی تونه تکون بخوره. مجبور میشه جسم لطیفشو از بدن جدا کنه. اتفاقا پریروز من از بدنم جدا شدم خیلی حال داد. رفتم تو اتاق بغلی ساعتو نگاه کردم. به آشپزخونه سر زدم. بعد دوباره برگشتم تو بدنم. خیلیم حال داد.
ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته