2777
2789

من چالش ناشناس گزاشته بودم چند روز پیش.

همون روزم چک کردم پیام هامو.

الان یلحظه گفتم برم ببینم چی اومده جدیدا.که با این پیام روبرو شدم!

من نمیدونم مشکل شما چی بوده.ولی خب خدا به هرکی به اندازه ی ذاتش بهش میده...

شمایی ک این دعارو واسه من کردی و انرزی منفی به سمت من فرستادی قطعا خدا به خودت برمیگردونه دوست عزیزم!

من به این معتقدم که اگر انرژی مثبت از خودت ساطع کنی کائنات هم انرژی مثبت رو هزار برابر برمیگردونن بهت و اگر انرژی منفی ساطع کنی به خودت برمیگرده.

پس چه بهتر که همیشه مثبت باشیم و برای دیگران هم مثبت بخایم.

نمیدونم چه درخواستی از من داشتین ک من حتما نتونستم انجامش بدم ولی کاش یکم دلتون رو بزرگ کنین که اینجوری واسه کسی دعا نکنین تا خدا هم براتون جبران کنه.

قطعا اگر قبلا هم انرزی منفی واسه کسی فرستادین الان با مشکلات خودشون رو نشون دادن.

من به چه جرمی سنگدل هستم و به چه جرمی خدا من رو تحت شرایطی قرار بده که هیچ راه نجاتی نداشته باشم؟

فکر کردین خدا هم به حرف شما گوش میده؟

خیر دوستم.اینا همش به خودتون برمیگرده

ان شالله ک خدا بهتون ارامش بده و مشکلاتتون رو حل کنه.

الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان؟

تو تاپیکت سوتی دادم خوب شد ندیدی

چند شب پیش برای دوست من توسایت همین اتفاق افتاد البته خودشم مقصر بود زنگ زد به من کلی گریه کرد

واقعا نمی فهمم فاز اینجور آدما رو اما به شدت معتقدم از کوره همان برون تراود که در اوست

فقط طلاق

من خودم به قانون جذب و انرژی خییییلی معتقدم.قبلا هم تاپیک زدم راجع بهش  من خودم هرجیزی رو بخام ...

عریزم برای آرزوها و خواسته هامون چه جوری باید از قانون جذب استفاده کنیم توضیح میدی ؟ مثلا خودت چکار میکنی که میکی با قانون جذب به خیلی چیزا رسیدم من بلد نیستم خیلی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
تو تاپیکت سوتی دادم خوب شد ندیدی چند شب پیش برای دوست من توسایت همین اتفاق افتاد البته خودشم مقصر ب ...

نه من نه گریه میکنم نه حتی ناراحت میشم.

چون میدونم ک من مقصر نبودم ک بخاد به من چیزی بشه از دعای ایشون.

و این انرژی منفی که پخش کرده انقدررر میچرخه میچرخه تا دوباره برسه به خودش

چه بسا مشکلاتی هم ک الان دارن از همین دعاهای منفی ای باشه که قبلا برای کسای دیگه فرستادن و به خودش برگشته

نه من نه گریه میکنم نه حتی ناراحت میشم. چون میدونم ک من مقصر نبودم ک بخاد به من چیزی بشه از دعای ای ...

واقعا هم نباید تحت تاثیر قرار بگیری

ولی خب تهش یه جایی دل آدم میگیره چرا چنین آدمایی وجود دارن

این حرفی که زدی رو خودم واقعا بهش معتقدم.

البته یه جور دیگه

یکی منو یه مدت اذیت می‌کرد و منم رفتم کلی تمرین کردم  که بهش طعنه بزنم مثل خودش

ته این تیکه کنایه هایی که بهش می نداختم جز انرژی منفی برای خودم چیزی نداشت

فقط طلاق

عریزم برای آرزوها و خواسته هامون چه جوری باید از قانون جذب استفاده کنیم توضیح میدی ؟ مثلا خودت چکار ...

عزیزم اول باید فکرت رو مثبت کنی و با خودت بگی ک من مثلا تا سال دیگه به فلان چیز میرسم!

انرژی های منفی رو از خودت و از محیط اطرافت دور کنی

نباید بگی من نمیتونم اینکارو کنم یا بگی من به فلان چیز نمیرسم!

اصلااا نباید از جملات منفی استفاده کنی

فکرت رو باید رو اون چیزی ک میخای متمرکز کنی.همش با خودت بگی مییییشه میتونم از پسش برمیام.حق من اینه و...

و بعد که بهش فکر کردی و انرژی مثبت رو جذب کردی ناخوداگاه در راستای اون هدفت تلاش میکنی و کم وم جذبش میکنی

هدفت میتونه چیزای خیلی کوچیک باشه میتونه چیزای خیلی لزرگ باشه

کلا اگه به منفی فکر کنی منفی جذب میکنی به مثبت فکر کنی مثبت جذب میکنی

یه تاپیک راجع بهش زدم قبلا و مفصل و کامل توصیح دادم.

اگه پیداش کردم لینک رو میفرستم براتون

عزیزم اول باید فکرت رو مثبت کنی و با خودت بگی ک من مثلا تا سال دیگه به فلان چیز میرسم! انرژی های من ...

مرسی خوشگلم فقط خودت واقعا نتیجه گرفتی از این قانون واقعا به خواسته هات رسیدی؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......