2777
2789
عنوان

سلام دوستان عزیزم 40نفر اسم بدید تا واستون سوره کوثر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 118 پست

زهرا

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر دوستم کما حالش خیلی بده به نیت اون بخون که حالش خوب بشه 

ان شاءالله شما ام حاجت روا میشین 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
2803

سلام دوستان عزیزم لطفا برای استارتر جان دعا کنین ایشان هم برای حاجت روایتون سوره کوثر می خونن

@اعتصامی    

@شهنور    
@لاکچریم    
@سلین97829    
@ماهیکس    

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

سلام دوستان عزیزم لطفا برای استارتر جان دعا کنین ایشان هم برای حاجت روایتون سوره کوثر می خونن

@zizou_chavoshi  
@mj_mr  
@hesekhooooob    
@nazila_taji    
@mohyy82  

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
2804
سلام دوستان عزیزم لطفا برای استارتر جان دعا کنین ایشان هم برای حاجت روایتون سوره کوثر می خونن @اع ...

سلام حنا جانم خوبی قربونت برم یک دنیا ممنونم لطف کردی 

سلام فاطمه جانم خوبی عزیزم چشم عزیزدلم حتما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@درمسیرخدا       و برادر بزرگوارشون

@مائده6525221       و سلامتی گل پسرشون

@خوبها       سلامتی شون

@دخترناراحت      

@گمنام156      

2805

@رویاااایی۷۶    

@بهارناز20    

@bahaar_76    

@kayoo    

2801