2777
2789
عنوان

درمان ناباروری توروخدا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 40 پست
انشاءالله🙂 بی بی سلیمانی هستن اینم شمارش09055642167 فقط خیلی آروم صحبت میکنه 😅میتونی زنگ بزنی و ...

میشه بگی مشکلت چی بود و چه داروهایی بهت داد؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی مشکلت چی بود و چه داروهایی بهت داد؟

من سه سال باردار نمیشدم تمام آزمایش های منو شوهرم خوب بود هرماه سونو واژینال میرفتم میگفتن تخمدانات عالی هستن رفتم پیش این خانم دست روی شکم میذاره و میتونه تشخیص بده چه مشکلی داری اگه کیست یا فیبروم یا چسبندگی داشته باشی با دست گذاشتن روی شکم میگه ،حتی مشکلاتی که سونو اصلا اصلا نتونسته بفهمه میگه ،خیلی از خانم ها اینطور مسائل میگفتن 

به منم گفت چسبندگی رحم دارم و تخمدانم ضعیفه  و رحمم کوچیکه به شوهرم گفت پرتاب اسپرمش ضعیفه

برای من گفت زالو بندازم و توی پریودی بادکش گرم کنم ،رفتم درمانگاه طب سنتی شهرمون برام انجام میدادن ،دو دوره پریودی بادکش رحم انجام دادم روزهای ۲ و ۵ و ۱۱ پری

خرما و روغن دنبه و یک قاشق عسل مخلوط میکردم و هرروز صبح تا شب و شب تا صبح روی شکم ناحیه رحم میذاشتم و روش پلاستیک میکشیدم شب ها میشستم دوباره جدید میذاشتم ولی دوماه قشنگ روی شکمم بود فقط ۴ تا ۵ روز استراحت میدادم به شکمم چون خیلی قرمز میشه و دونه میزنه اینا برای کوچیکی رحم و چسبندگی خوب بود 

یک ژل و قطره دست ساز خودشون داد که اینو استفاده میکردی هرچی توی رحم آلودگی داشت میکشید بیرون ،کیست و فیبروم 

منکه دستمال کاغذی دفع میکردم همین نواربهداشتی هایی که استفاده میکنیم پرزش داخل رحم میره

موقع پریودی باید هرروز صبح ناشتا کاچی درست میکردم داخلش به اندازه یک بندانگشت گزنگبین مینداختم و میخوردم ، یک دارویی به اسم ملحم ایام پریودی باید به شکم میبستم ، و یک سری پودر دیگه بود که داخلش عنبرنساراهم بود اینو باید صبح ها موقع پریودی دود میکردیم و بالا دود می ایستادم تا به رحم و واژن بخوره و دورم یک حوله میگرفتم ،همینو شب ها داخل آب میجوشوندم و بخارش بهم میخورد 

دوماه بهم گفت جلوگیری کن اینارو استفاده کن بعد اقدام کن منم بعد دوماه با اولین اقدام باردارشدم

شوهرم بادکش میکرد زالو انداخت و حجامت گودی کمر براش کردن و یک سری پودر بود اونو هرشب میخورد

کل داروها و زالو ها و بادکش و ویزیت هرسری که میرفتیم هم من هم شوهرم فکر کنم حوالی ۸۰۰ ،۹۰۰ تومن شد🤔

دوستم تهران بود نمیتونست بیاد مشهد زنگ زد به عطاریشون اونا براش داروها رو ارسال کردن ،انشاءالله اونم نتیجه بگیره

2803
من سه سال باردار نمیشدم تمام آزمایش های منو شوهرم خوب بود هرماه سونو واژینال میرفتم میگفتن تخمدانات ...

مرسی عزیزم ازتوضیحاتت 

انشاله هرچه زودتر مادربشی 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
من سه سال اقدام بودم تمام آزمایش ها و سونو ها خوب بود،همین داروهای لتروزول اینارو هم استفاده کردم ،ش ...

من مشهد نیستم و اگه امکان داره شماره تماسی از این خانم بهم بدین که راهنمایی بگیرم ازشون

من مشهد نیستم و اگه امکان داره شماره تماسی از این خانم بهم بدین که راهنمایی بگیرم ازشون

سلام عزیزم وقتتون بخیر این شماره پسرشونه09356203387 من چند روز پیش ، رفتم پیش بی بی سلیمانی تو حرعاملی هستن حر عاملی ۴۵ حجت ۱ قاسمی فرد ۵، من برای بچه دار شدن رفتم پیششون و با یک دست کشیدن به شکم خودم و همسرم تمام چیزایی که ده سال میریم دکتر رو بهمون گفت، امیدوارم نتیجه هم بگیریم، انشالله

سلام عزیزم وقتتون بخیر این شماره پسرشونه09356203387 من چند روز پیش ، رفتم پیش بی بی سلیمانی تو حرعام ...

سلام من میرم پیشش فعلا.. امروز۱۱پریودمه بادکش روخودم انجام دادم نتونستم برم پیش بی بی.. یعنی باژل و کلی عرق وداروک دادع من نتیجه میگیرم بهم گف فیبروم داری دوسه مادیگ بچه دارمیشی

سال ۱۴۰۲سال مامان شدن کسایی ک آرزو شو دارن مادربشن .. آمین... آرزوی مثبت شدن بی بی چکم به زودی جزاین نیس ارزویی در سر..
2804

من دختر خالم برای درمان نازایی ivf انجام داد. الان یه پسر 2 ساله داره

به نظرم انتخاب دکتر خیلی تاثیر مثبت داره

اینجا می نویسم که اگه شمام مشکل نازایی دارید برید پیش دکتر مهرنوش امیری. واقعا خیلیا پیش ایشون بچه دار شدن

عزیزم نگران نباش ایشالا مشکلت حل میشه- من یه کلینیک میشناسم که کلا برای زنان هست و کارشون خوبه

شمارشونو میزارم خواستی زنگ بزن مشاوره بگیر- ایشالا مشکلتو بتونن برطرف کنن- فامیل ما که مشکلش برطرف شد

66933906 کلینیک هرا