2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31551 بازدید | 248 پست
تجربه به من ثابت کرده که تا مشکلی نباشه بی‌دلیل بدن واکنش نشون نمیده  خیلی پیگیر باشید و حتما ...

جالبه همزمان با این مشکلات سندروم شوگرنمم مثبت شده چندساله ana هم موبته یه دوره ایی هم روماتیسمم مثبت شده بود کلا بیماری خودایمنی تو خانوادم داریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام و احترام حتما بایستی بیوپسی کبد انجام شود ، چراکه صرف نظر از تشخیص بیماری در بیوپسی کبد ، دیتا ...

خانومی شما هیچوقت متوجه کبودی روی بدنتون شدین؟ کبوذی بدون دلیل خاصی. مثلا روی شکم یا قفسه سینه؟

سلام عزیز. به سلامتی بیوپسی دادین؟ نتیجه چی شد؟

سلام عزیزم اره انجام دادم جواب اولی خودایمنی رو با فیبروز ۱از ۶ نشون داد و دکترم گفت بازم بده پاتولوژی جای دیگ ...و منم تکرار کردم خداروشکر منفی شد ....و جواب بیوپسیدکتر گفت مشکلی نداره و خود ایمن نیس..پیش دو دکتر فوق تخصص رفتم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
سلام عزیزم اره انجام دادم جواب اولی خودایمنی رو با فیبروز ۱از ۶ نشون داد و دکترم گفت بازم بده پاتولو ...

خدا رو شکر.بیوپسی گرفتن راحت بود؟ درد نداشت؟ هنوزم آنزیمای کبدیتون بالاست؟

خدا رو شکر.بیوپسی گرفتن راحت بود؟ درد نداشت؟ هنوزم آنزیمای کبدیتون بالاست؟

بیوپسی بر خلاف تصورم خیلی راحتتتتت بود درد نداره

بله هنوز کمی بالاس

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
خانومی شما هیچوقت متوجه کبودی روی بدنتون شدین؟ کبوذی بدون دلیل خاصی. مثلا روی شکم یا قفسه سینه؟

سلام و احترام

خیر تا الان کبودی ملاحظه نکرده ام اما با توجه به ماهیت این بیماری و وضعیت کبد و تاثیر آن بروی پوست ، در برابر کوچکترین ضربه یا خراشی ، زخم روی پوستم ایجاد میشه

سلام عزیزم سوالت چیه بپرس همسر منم سال هاست به psc مبتلاست

سلام ع،یزم لطفا اگر میشه ای دی تلگرامتون رو بدید اونجا صبت کنیم باهم من هم همسرم psc یا ،pbc داره دقیق نمیدونم کدوم 

سلام و احترام خیر تا الان کبودی ملاحظه نکرده ام اما با توجه به ماهیت این بیماری و وضعیت کبد و تاثیر ...

سلام مدیر عزیز چند وقتیه ازتون خبری نیست،ازتون اطلاعات و راهنمایی هایخوبی در مورد این بیماری میگرفتیم ممنون میشم خبری از خودتون و روند بیماریتون و یافته های جدیدتون بدید متشکرم

سلام مدیر عزیز چند وقتیه ازتون خبری نیست،ازتون اطلاعات و راهنمایی هایخوبی در مورد این بیماری میگرفتی ...

سلام و احترام

چشم من بعد سعی خواهم کرد مقالات جدید را به اشتراک بزارم. شکر خدا وضعیت بیماریم خوبه و آنزیم های کبد در حالت نرمال اما همچنان داروها را بدون تغییر ، مصرف می کنم