2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31559 بازدید | 248 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید انزیماشون چند بود ؟

اولش خیلی بالا بود، نزدیک 1000، بعد که کنترل شد اکثراً توی رنج نرمال بود مگر اینکه سرماخوردگی داشت یا ویروس می‌گرفت مثل آنفلوآنزا، اما الآن 4 ساله که کم‌کم وارد فاز پیشرفته شده و تقریباً اکثراً بالای 600 هست آلکالین فسفات 

این دکتری که فرمودین خودشون ویزیت میکنن ؟ یا دستیاراشون ؟ چون توی نت زده خودشون ویزیت نمیکنن دیگه

سه تا همکار فوق تخصص داخل مطبشون هستن که اونا ویزیت می‌کنن اما هرکار و اقدام درمانی که لازم باشه خودشون انجام می‌دن، اگر خواستی بری از خانم دکتر صیانتی وقت بگیر، از همه شون حاذق ترن بسیار با حوو تشخیصشون کاملاً همون تشخیص دکتر  هست 

چرا عزیزم هرسه بالا می‌ره، در موارد حاد بیلی روبین هم بالا می‌ره 

راستش برای من یه ازمایش خودایمنی بالا بوده ولی انزیما بالا نبودن ، خیلی ترسیدم میترسم اخرش باشه چون مفصل درد هم دارم و رگای بدنم خیلی نمایان شده اهن خونم هم بالا رفته

سلام .من۲ساله که این بیماری رو دارم روند بیماری شما چه طوریه؟ دکترتون کیه؟ من روند بیماریم سریع هست ...

سلام 

فعلا دارو مصرف نمیکنم و بیماری خاموش هست 

دکتر غفرانی دیگه طبابت نمیکنن دکتر امانی تحت نظرم 

مهربون باشیم