2777
2789
عنوان

خداکنه هیچوقت مثل مامانم نشم

249 بازدید | 20 پست

همیشه پسرهاش رو بیشتر دوست داره

همیشه از اونها طرفداری میکنه

علنی فرق میذاره 

امشب خونشون بودیم ماکارونی داشتن، گوشت چرخی رو جدا داخل قابلمه آورده پای سفره برا برادرم میگه از این بریز تو بشقابت 

خودمم مادرم 

هم پسر دارم هم دختر 

همیشه سعی دارم فرق نذارم بینشون 

واقعا بحث خوردن و نخوردن نیست اما ابن کار جلو بچها ی من و شوهرم اصلا کار خوبی نبود 

خواهش میکنم دوباره مادرای عزیز نیان بگن نه تو اشتباه فکر میکنی و رفتارهاش رو توجیه کنن من سالها هست اینها رو چشیدم فقط خدا کنه هیچوقت مثل مامانم نشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا شما مهمونی این کارا چیه باید هرچقدر هم فرق بزاره پیش شما که مهمونی ازین کارا نکنه و به شما هم بده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واقعا رفتار زشتی بود.... 

به چشم دیدم اکثر پدر و مادر هایی که افتاده شدن دخترشون به دادشون رسیده .... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

انشاالله که مثل مامانت نشی 

همیشه یه بچه محبوبتره ولی والدین بروز نمیدن بعضی والدین هم مثل مادر شما علنا اعلام میکنن و دل بچشون خون میکنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

حق داری تبعیض بده

مامانم طوری مارو بزرگ کرد ک نفهمیدیم کدوممون رو بیشتر دوس داره،تو کوچیک ترین لحظه اگه تبعیضی احساس میکردیم ک در اصل تبعیضی هم نبود سریع ازمون دلجویی میکرد،مثلا تو چایی ریختن ما می‌گفتیم چرا اول ب داداشم دادی ،میگفت خب اون اول اینجا نشسته بوده شما هنو تازه اومدی،انقد حواسش جمع بود ک نکنه تبعیض کنه،خدا همیشه سالمش نگه داره

دلم براش تنگ شد من یه شهر دیگه ام،دلتنگشم واقعا

حق داری تبعیض بدهمامانم طوری مارو بزرگ کرد ک نفهمیدیم کدوممون رو بیشتر دوس داره،تو کوچیک ترین لحظه ا ...

چه اخلاق خوبی دارن انشاالله همه مادرا سلامت باشن هم مادر شما هم مادر من 

وا شما مهمونی این کارا چیه باید هرچقدر هم فرق بزاره پیش شما که مهمونی ازین کارا نکنه و به شما هم بده

چی بگم والا 

یعنی یه درصد فکر نمیکنه همه پای سفره نشستن میبینن 

چه اخلاق خوبی دارن انشاالله همه مادرا سلامت باشن هم مادر شما هم مادر من

مامانم مشاور خانواده بود،با اینکه بابای خوبی نداشتم مامانم خداروشکر تمام سعی شو میکرد جبران کنه تمام کمبوداشو، پدرم بود ولی انقد اذیت میکرد مامانمو ک نگو،بچگی نمیفهمیدیم ولی بزرگ شدیم دیدیم طفلی چیا کشیده و بروز نداده ک ما نفهمیم تو روحیه مون تاثیر کنه

ولی من اصن مثه مامانم نیستم

بعد ازدواجم ازبس شوهرم اذیتم کرده عصبی شدم و با بچه هام اونجوری ک لایقه خوب نیستم

کااااش مثه مامانم بودم.کااااش