2777
2789
عنوان

چالش اسکرین شات با عشقتون😍😍+عکس...انرژی مثبت لازمیم🤪🤞🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 77357 بازدید | 523 پست
نیازی به پرسش نیست می‌دونم خودم مقصر هم منم خودش اولش بهم گفت ببین من از آدمای فیک خستم دورم پره دخت ...

انشالله مشکلت حل میشه مال هممون باهم❤️😍

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از لج نمیخرم هنوز والا گفتم دقیقه نود میگیرم

ما نصف بیشترشو خریدیم ولی هنوز مونده خیلی چیزا

اونم ی سری وسایل باید بخره نخریده هنوز

باید مبل بزنه واسه خونمون خودش ولی کاری نکرده فعلا😐🔪

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
اوخیی عزیزم چ کوشولو بودی پ ازدواج کردی😍 حق داشته بهت بگ هانوم کوچولو انشالله جورمیشع

اره دیگه چون کوچولو بودم میگفت خانم کوچولو عاشق این لقب بودم هر روز صبح زنک میزد می‌گفت سلام خانم کوچولو اصلا روزم رو می‌ساخت از شش تا هشت صبح عین دیونه ها می‌خندیدم و سرخوش الان نه ولی

من از لج نمیخرم هنوز والا گفتم دقیقه نود میگیرم

ولی اینجوری نکن جهاز خودت خراب میشه الان بادل خودت بخری خیلی بهتره تا بعدا هول هولکیااا..خیلی چیزایادت میرع

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱
دقیقا مثل مشکل من بلید با روالش حل شه از ریشه باید حل شه 

وای اره واقعا

خیلی سخته تحمل این مشکلا

مگ من چندسالمه ک این همه چیزو تحمل کنم

ما یکمش بخاطر اینه ولی مشکل ما ریشه داره با ازدواج حل نمیشه

چقدر نصفه حرف میزنی معلومه مشکل بزرگی داری ولی خیلی درونگرایی خوشا نمیاد بگی خالی بشی دیونه میشی اینحوریا

اره دیگه چون کوچولو بودم میگفت خانم کوچولو عاشق این لقب بودم هر روز صبح زنک میزد می‌گفت سلام خانم کو ...

درکت میکنم من صب ساعت۷اس میداد خانوم تنبلم پاشو صبحت بخیر...هعی چ دورانی بودااا

ما نصف بیشترشو خریدیم ولی هنوز مونده خیلی چیزا اونم ی سری وسایل باید بخره نخریده هنوز باید مبل بزن ...

من یه هفته مونده میگیرم اونم نخریده انگیزه ندارم برای خرید جهاز

خدایا به امید تو
هرچی میکشیم از نامزدیه تا خودمو دیدم نمیزارم بچم یک ماهم نامزد باشه 

منم تصمیمم برابچم همینه

چقدر نصفه حرف میزنی معلومه مشکل بزرگی داری ولی خیلی درونگرایی خوشا نمیاد بگی خالی بشی دیونه میشی این ...

خوب شناختی منو🙂

حرفامو نمیتونم بگم ب هیچکس

دارم دیوونه میشم دیگ چیزی نمونده

ولی اینجوری نکن جهاز خودت خراب میشه الان بادل خودت بخری خیلی بهتره تا بعدا هول هولکیااا..خیلی چیزایا ...

ب درک یادم رفت خودش میخره حس خرید ندارم رفتیم لوازم خانگی اصلا بی انگیزه بودم برا خرید بابام گف کی حوصله داشی یه جا میگیریم همشو

خدایا به امید تو
من یه هفته مونده میگیرم اونم نخریده انگیزه ندارم برای خرید جهاز

اینجوری ک نمیشه

هول هولکی بگیری بد میشه اخه

باید با حوصله بری خرید

من ی ساله دارم میخرم