2777
2789
عنوان

علیرضا به بهشت برگشت. می شه برای ارامش دل مادرش یه سوره والعصر بخونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19529 بازدید | 270 پست
خدایا خودت به پدر و مادرش صبر بده........از دیشب خوابم نبرده و اشکم همش میریزه وااااای به حال اون پدر ومادر.....

آپلود عکس
دستانم خالیست ؛ امّا دلم تا بخــواهی پــر است از هوای کسی که بـــاید باشد امــــا نـیســت... اللّــهـمّ عـجّــل لـولـیّــک الـفـرج...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان من اصلا ناراحتی و سختی تو رو درک نمتونم بکنم هرچقدر که تصورش رو هم بکنم.خدا بهت صبر بده.خودتو جای خانوم رباب مادر علی اصغر 6ماهه بذار و فرشته کوچولوتو بسپار به اون... امیدوارم خودش بهتون اجر صبر و تحمل این دو سال و الان رو بده.خدا مهربونه ان شاءالله برات جبران میکنه مثل صدف مامان نیکان
دستانم خالیست ؛ امّا دلم تا بخــواهی پــر است از هوای کسی که بـــاید باشد امــــا نـیســت... اللّــهـمّ عـجّــل لـولـیّــک الـفـرج...
وای دارم دیونه میشم من عاشق این نی نی شده بودم عکساش معصوم و بی گناهه
من بار نفرت را به الوهیت باطنم می سپارم ، تا رها شوم و دوست داشتنی و شاد باشم بار خود را به الوهیت باطنم می سپارم و خود با خیال آسوده زندگی می کنم . متاسفم منو ببخش مچکرم دوست دارم
واااااااااااااااااااااااای
من خدا را در قمقمه آب یافته ام ، در عطر پیچ امین الدوله ، در خلوص برخی کتاب ها و حتی نزد بی دینان . اما تقریباً هیچ گاه وی را نزد آنانی که کارشان سخن گفتن از اوست ، نیافته ام.
فاطمه جانم به خود خدا قسم ...که از دیشب تا الان داغونننننم .... چقدر اشک ریختم تا دلم آروم بشه ...
عزیز دلم خدا بنده هاشو متناسب با ظرفیتشون امتحان میکنه .... خوش به حالت اونقدر بزرگ هستی که لایق بزرگترین امتحان خدا شدی ...... و باز هم خوش به سعادتت که ازین امتحان سربلند بیرون اومدی .....
جای گلت الان تو آغوش خداست .... چی میخای بهتر از این
میدونم که دلت برای نگاه معصومش تنگ میشه ... برای جسم نحیفش ....
خودت رو به خدا بسپار تا آرومت کنه
الهی و ربی" من لی غیرک"
دیشب چقدر اشک ریختم دلم کباب شد ، روز تولدش با روز تولد پسر من یکی بود
پسرمو می بینم اشک تو چشمام جمع می شه ...
خدا به مادرش صبر بده ، فقط خدا می دونه مادرش الان چه حالی داره
خواستم به اون دوست عزیزی که با مازراتی مشکی پا شده رفته احیا که حاجت بگیره عرض کنم ، عزیزم شما الان سوار حاجت منی ... [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
دوستای عزیزم پستایی که خیلی ناراحت کننده بودن و ممکنه بود فاطمه را خیلی ناراحت کنه پاک کردم.
حرفهایی که خودم زدم را هم پاک کردم. ادم ممکنه تو ناراحتی بدون دقت حرف بزنه. اگه کسی فرزند از دست داده و باعث ناراحتیش شدم حلال کنین. خدا به هر کسی فرزند از دست داده تکه ناب بهشت در این دنیا و ان دنیا حمایت کنه.
ما اولین بار است که تجربه بندگی داریم اما او قرنهاست که خداست .... پس ارام باش