2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت پاهات دیگ درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3058 بازدید | 244 پست
شوهرت معذرت خواهی کرد؟ حالا میخوای چیکار کنی

معذرت خواهی کرد تا تونستم زدمش اون دختره رو هم شستم اما خب دیگه اعتماد ندارم بهش گفتم بار دیگه تکرار کنی جدا میشم چون حقمو روز عقد گرفتم هر وقت بخوام جدا میشم

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مشکل نزدیک بینی دارم یعنی احتمال داره دچارمشکل بشم 

اکه شدید بشه ممکنه... مواظب باش ضعیف تر از اینی ک هست نشه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
2803
حالا من انقدر با پاهام مشکلی ندارم نمیدونم تو چرا میخوای خودتو تخریب کنی منم مثال میزنی اگ پاهات مثل ...

نمیخوام تخریب کنم دخترگل😘

من فقط تو سنی ام که این برام خیلی مهمه و روش حساسم

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
وقتی پاهامو جفت میکنم سه سانت فاصله میفته حدودا

وای پس چرا بابات بیخیاله 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
یعنی چه کار کنم؟  شما چند سالته؟

۱۸ سالمه 

ب چشمت فشار نیار ک ضعیف نشه همین 

من شماره چشمم ۶‌ و ۷

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
2804
معذرت خواهی کرد تا تونستم زدمش اون دختره رو هم شستم اما خب دیگه اعتماد ندارم بهش گفتم بار دیگه تکرار ...

ای بابا چ بد☹

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پاکه کامل نمیچسبه کجاشو باید اندازه بگیرم؟

خب باید بچسبه دیگ اگ دوزانوت نمیچسبه یکم انحراف داری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
وای پس چرا بابات بیخیاله 

نمدونم مبگ طبیعیه

دردی داری؟

منم این مشکلو دارم

ی دکتر رفتم گفت بیا عمل

عمل اسونی ام نیس

ولی ی دکتر دیگ رفتم گف در حدی نیس ک بخوای بری طیر تیغ جراحی

باید ورزشهایی بکنی ک ماهیچه پاهات قوی بشه

هنو از اون موقع من کاری نکردم:/

یادمه موقع مدرسه بخاطر  نشستن رو صندلی شبها وحشتناک درد  داشت زانو و پاهام

الان هم اگ چهار زانو بشینم یا زیاد راه برم یا زیاد رو صندلی بشینم دوباره درد میکنه

و اینک اره ب منم گف همین ک وزنت کمه خوبه سعی کن در این نگه داری

ول من دیگ وزنم خیلی کمه:/ ۴۵  قد ۱۵۶ و سن هم ۲۲

همینقدر  اطلاعات دارم امیدوارم کمکی کرده باشم

و خب درمورد ناراحتیش هم

من برام ناراحتی زیادی نداره  جز درد 

2805
دردی داری؟ منم این مشکلو دارم ی دکتر رفتم گفت بیا عمل عمل اسونی ام نیس ولی ی دکتر دیگ رفتم گف در ...

ن من درد ندارم فقط وقتی زیاد راه میرم بکم درد میگیره تو کجات درد میگیره استخون پات یا مفصلت؟؟

درمورد ورزش عکسای فیزیوتراپیو گذاشتم توعم نگا کن 

نمدونم مبگ طبیعیه

نمیدونم والا

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
2801