2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 73135 بازدید | 118 پست
خدا کنه اینطور باشه

❤❤❤❤

من یه بار سوار ماشین شدم ک برم دانشگاه یه اقایی هم سوار شد دیدم هی خودش رو بهم نزدیک کرد ..

دستشو کرد داخل جیبش ک پول دربیاره یهو حس کردم دستشو کشید رو پام اولش گفتم اشتباه میکنم بعد بازم تکرار کرد دیگ فهمیدم ک عمدا این کارو میکنه منم نزدیک دانشگامون یه کلانتریه دم کلانتری گفتم اقا بی زحمت نگه دارین من برم کرایتون رو بیارم رفتم داخل کلانتری ب یکی از اون برادرا گفتم اومدن اوردنش تو کلانتری داد میزدمیگفت داداشم پلیسه چشمتون روز بدنبینه ماموره یدونه محکم زد تو گوشش گفتم اقا من شکایت دارم صورت جلسه کنید دیگ دید اوضاع خرابه ب گوه خوری افتاد

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کلانتری من رفتم میخاس معاینه کنه ازدروغ گفتم پریودم  

کلانتری عالیه

ما زوج ۱۸سال نابارور  داشتیم درمان کرد

یه زوج دیگه نابارور داشتیم،با کمکش پارسال سه قلو زایمان کرد😃

عمه ی خودم دوقلو که الان بچه هایش ۲۳سالشونه،فک کنم دستش به چند قلو زایی می‌ره😅

اگه خوشگل بوده ولش کن اگه بدریخت یه دعوای حسابی بکن ک تکرار نکنه و ب خودش اجازه نده 

😐😐😐😐😐😐پس با ادما طبق قیافشون برخورد کنیم؟

عجب

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
بیمه چی؟ کجا میرید که این کارو میکنن؟

واسه بیمه تکمیلی- تامین اجتماعی - چکاپ کلی از بدن میکنن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
واسه بیمه تکمیلی- تامین اجتماعی - چکاپ کلی از بدن میکنن

عه چه جالب

نمیدونستم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اره گلم بعضیا ناموس ندارن خاهر مادر خودشون کسی نیس جمع کنه ولی چشم چرونی دس درازی میکنن 

یه نوع بیمار روانی وسادیسم هست که دارن  یه اصطلاح خاصی داره توی روانشناسی یادم نیست چی بود که بدنشون یا قسمت‌هایی را به بدن جنس مخالف دست درازی کنن یا حتی توی موردی نمایش گذاشتن اون قسمت از بدن در برابر جنس مخالف مبحث طولانی داره

یادمه دوستام میگفتن با مینوبوس که میرفتن مدرسه پسرایی که میومدن آخر همش اونجارو را می‌مالند به دخترا 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

منم خواستم گواهی نامه بگیرم اقا بود همش دستمو رو فرمون فشار میداد و میگفت اینطور دور بزن یا رو دنده دستمو فشار میداد هرروز عطر میزد و ب خودش کلی میرسید منم مجبور بودم ک برم چون همسایه بوداز طرفی شوهرم فکر میکرد اقاهه پاک تا اینکه از دست انداز رد شدیم تکون شدید خوردم و یهو بغلم کرد داد زدم گفتم من پیاده میشم و موضوع رو واسه شوهرم گفتم و از فرداش نرفتم و همچنان من بدون گواهی نامه موندم خدا لعنشون کنه دخترش همسن من بود واقعا