2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 73128 بازدید | 118 پست
اگه خوشگل بوده ولش کن اگه بدریخت یه دعوای حسابی بکن ک تکرار نکنه و ب خودش اجازه نده 

واقعا که خوشگلی طرف بخوره تو سرش این توصیه بی جایی بود هووووفففف

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم برای بیمه سلامت بگیرم مردا رو بیرون کرد گفت دکمه مانتوت رو باز کن  دستاشو کرد تو مان ...

خب واسه بیمه این کارهارو میکنن حالا خوبه از شما از روی مانتو بوده از ما گفت لخت شو فقط بالا تنه- ولی زن بودا ک دست میکشید 🙈

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

اینقدر الان دندون پزشکای خوب خانم داریم! من هر وقت مجبور بشم پیش به پزشک آقا برم اصلا تنها نمیرم.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
برا اینکه از ذهنم بیرون بره همش به خودم همینو میگم

میدونم دقیقا چی میگی،ولی سعی کن از ذهنت بیرون کنی،حالا هرچی بوده خدا جوابش رو بده اگه دستش خورده باشه که پیش میاد،ولی اگه عمدی اینکارو کرده خدا جوابش بده گلم

به سلامتی حکم که یاد داد،اگه تک باشی از شاه بالاتری..........

منم یه بار یه دکتر دندون پزشک مرد جوون رفتم خیلی زیاد منو به خودش چسبونده بود کاملا  بغلم کرده بود ولی نمیدونم با منظور بود یا ن کلا باید بغلم میکرد برا کارش 😑😂

حالا پیش دکتر زن خوب برو ک این مشکلا رو نداشته باشه

خب واسه بیمه این کارهارو میکنن حالا خوبه از شما از روی مانتو بوده از ما گفت لخت شو فقط بالا تنه- ولی ...

بیمه چی؟

کجا میرید که این کارو میکنن؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

واقعا که خوشگلی طرف بخوره تو سرش این توصیه بی جایی بود هووووفففف

😀😀😀جهت خنده بود خواهر تو این دوره زمونه ادم حوصله خودشو نداره وای بحال بقیه من بودم پیش منشی ضایعش میکردم تا ب خودش اجازه این حرکتای زشت رو نده

خوب دکتر خانوم چرا نمیرید؟  وقتی برای همه تخصص ها این همه دکتر خاتوم دارم من تعجبم میرن بعضیا ...

دکتر ی درمونگاه بود ک بیمه ما باهاش قرارداد داشت..پیش زن رفتم دوباره خراب شد

بعضی وقتا چاره ای نیست مثلاً اصفهان بهترین پزشک های ناباروری آقا هستند

اره کلانتری من رفتم میخاس معاینه کنه ازدروغ گفتم پریودم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید