با سلام من بارداری دوممه/یکی از قلهام از اول 2 هفته کوچکتر بود/دکترا میگفتن نمیمونه ولی الان هفته 24 هستم قل بزرگه خیلی تکون میخوره ولی کوچیکه نه واسه هردوشونم آمینیوسنتز دادم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مرسي عزيز دلم از راهنماييت دكتر سونو ميگه يكيش يازده هفتم يكيش نه هفته
انشاالله که بهم میرسن سناشون یکی میشه فقط به تغذیه ات برس قرصای مکملومرتب بخورمخصوصافولیک اسیدوکه هردوتاسالم باشه اگه رشدشون خوب باشه وهمینطوری اصلاجلوبره بازم فک کنم اشکال نداشته باشه اختلاف داشته باشن ولی انشاالله که سنشون یکی میشه
مرسي عزيز دلم از راهنماييت دكتر سونو ميگه يكيش يازده هفتم يكيش نه هفته
یه چیزدیگه به هیچکی نگودوقلوداری مردم چشم ندارن ممکنه دست خودشون نباشه اماچشت بزنن تاجایی که میشه فقط خانواده خودت بدونن شش هفت ماهه که شدن انشاالله بسلامتی بگو
سلام عزیزم من دوباره سونو رفتم گفتن اشتباه شده وفقط یک روز فاصله هست ومشکلی نیست شما چند هفته ایی؟
خداروشکرعزیزم خیلی خوشحال شدم برات من نی نیم ۲۹هفته دنیااومدالان دوماهشه دراصل بایدالان دنیامی اومداماهمین که خوبه برام کافیه انشاالله نی نی هاتوسالم بغل بگیری چندهفته ای