2777
2789
عنوان

بچه ها منو شوهرم تصمیم داریم که سیسمونی نگیریم از خانوادم حالا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 69 پست
وااااا  بخر عزیزم هرجور ک خودتت دوست داری زندگی کن به ابرو اینا هم فکر نکن😘😘😘😘 این رسما د ...

مرسی تصمیمم همینه فقط دوی ندارم مامانم ناراحت بشه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
ببینید مشکل اصلی من نه با هزینه س نه چیز دیگه ،مشکلم اینجاست که خانواده هایی که خودشون واسه پسرشون ه ...

منم سیسمونی نگرفتم مادرم خیلی اصرار کرد ولی قبول نکردم بنظرم وقتی دونفر تصمیم به ازدواج میگیرن باید بتونن دوتایی  از پس هزینه ها بربیان و هیچ کدوم از خانواده‌ها وظیفه ندارن 

شما هم موضع خودت رو حفظ کن 

belfijoon هستم                                                                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یکی از فامیلای ماهم همین کارو کرد  ما رسم سیسمونی نداریم و معتقدیم همه رو پدر مادر بچه بخ ...

نه حواسمون هست و اتفاقا اولین نفر به مادرشوهرم گفتم قرار نیس از خانواده م سیسمونی بگیریم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
منم با مامانم خیلی بحث کردم، بچه ای که حضانتش با پدرشه و قیومتش با جد پدری چرا باید بابای من واسش وس ...

خب از همینجا جلوشون وایسا 

مخصوثا اگه شوعرت هم پایه س سیسمونی اصلا نگیرین 

ای بدم میاد از این خانواده هدی پرتوقع که خودشون هیچ کاری واسه بچشون نمیکنن

2803
خوب نمیبندن. چه کنیم؟ پشیمونی که میگم بخاطر حرف و حدیثاس. حتی خونواده شوهرت به روت میارن که پسرمونو ...

نه از خانواده شوهرم مطمینم‌چون هم خودم جواب مادرشوهرمو دادم که هی سراغ سیسمونی رو میگرفت هم شوهرم جلوشون وایمیسته که تیکه نندازن و حرف نزنن

یکاری  میتونی  بکنی  برای  اینکه  سربلندی  مادرپدرت  پیش همه &nbs ...

اخه راستش من سیسمونی رو سربلندی نمیدونم و نمیتونم کاری رو انجام بدم‌که بهش اعتقادی ندارم 

منم سیسمونی نگرفتم مادرم خیلی اصرار کرد ولی قبول نکردم بنظرم وقتی دونفر تصمیم به ازدواج میگیرن باید ...

ممنون دقیقا نظر خودمم همینه منتهی دیگه بعد حرف خالم‌نمیدونم مامانمو چه جور متقاعد کنم 

2804
دمت گرم  اگه با تیکه طلا مامان منم راصی بشه حله  اونوقت بقیه چیزی نگفتن؟ حرف و حدیث؟ م ...

اخه خانواده شوهرمم رسم سیسمونی ندارن

فقط در حد پتو بالش و چند دس لباس 

تازه هر جا نشستم گفتم گوشواره های دخترمو مامانم خریده😂😂

الان مامان من یه زن بی سرپرست با حقوق بازنشستگیه واقعا انصاف نبود بذارم سیسمونی بگیره