2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 12364 بازدید | 517 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوم تهرانی امروز دیدم تمام عکسها تعداد لایکهاشون قابل مشاهده شده. اما همه صفر هستن. این یعنی چی؟ یعنی اینکه تازه از امروز لایکها حساب میشن؟؟ مثلا منکه عکسم نزدیک 600 بازدید داشته هیچی لایک نخورده تا حالا؟؟؟ میشه حتما این سوالمو جواب بدید؟؟؟
مامان نفس جون دفعه گذشته هم این مدلی بود. اینها هیچ معنی و مفهومی ندارن. فقط فکرکنم تعداد بازدیدها صحیح باشه. مسابقه قبل ، در نهایت حتی تا امروز هم کسی از تعداد لایک های واقعی خبر نداره خودشون اعلام کردن و ما نیز اعتــــــــــــــــــــــــــــــــــماد
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
دقیقا همین مدلی بود. الان هم بری مسابقه قبل و نگاه کنی متوجه میشی که هنوزم اصلاح نشده الان که هنوز وقت رای دادن هست که به هیچ عنوان شفاف سازی نمیکنن. معلومه نادرسته ، چون به هرحال همه حق رای دادن به خودشون و دارن پس همه حداقل یک رای دارن و صفر مفهومی نداره
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
نه نمیشه امتحان کردم. میزنه قبلا رای داده اید
اعداد و برداشتن مثل قبل شد تعداد دیگه معلوم نیست ،‌یک سری عکس جدید (آخرین سری) به عکسا اضافه شد من و شما تو صفحه 3 افتادیم
سلام حضرت دلبر سلام قرص قمر خانم تهرانی جان زمین که خیر ندارد از آسمان چه خبر؟؟؟؟
2810