2777
2789

ما همه مون کرونا گرفتیم.من وخواهرم و مامانم که باهم زندگی میکنیم.ازخواهرمتاهلم وشوهرش گرفتیم.بعدش الان مامانم بستریه.علائمش:تب،سرفه خلطی(ببخشید)،سردرد،یکمی هم صداش گرفته.درصد اکسیژنش از96رسیده بود به 94که دکتر متخصص گفت بستری شو تا شب وضعت خراب میشه.بعد الان میترسم نکنه فوت کنه؟😢

لطفا اگه مورد مشابه این دیدین بگین لطفا.

نه ما تا اکسیژن هشتاد هم داشتیم زنده و سالم ولی به نود و دو هم رسید شوهرم بستری نکردیم تو خونه مراقبت کردیم 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
نه ما تا اکسیژن هشتاد هم داشتیم زنده و سالم ولی به نود و دو هم رسید شوهرم بستری نکردیم تو خونه مراقب ...

چون سنش بالابود دکی گفت باید بستری شه.مامانم و خواهرم کورونایی گرفتن که به ریه شون حمله کرده،مال من دستگاه گوارشه یکمم ریه.نمیدونم چرا حالم ازونا بهتره😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون سنش بالابود دکی گفت باید بستری شه.مامانم و خواهرم کورونایی گرفتن که به ریه شون حمله کرده،مال من ...

چون گوارشی ساده‌ تر از ریه اس ماهم گوارشی گرفتیم هم ریوی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
2803