2777
2789

بچها من دلم نمیخاد جشن بگیرم دوسدارم پولشو وسایلی ک تو جهیزیمون کم و کسری اگر داشت بخریم یا ماشینشو عوض کنه از تجربیاتتون بگید ک چرا پشیمون شدین از جشن گرفتن

و من از ارایش کردن تو ارایشگا متنفرم چون رسما تر میزنن ب قیافه طرف از بس غلیظ ارایش میکنن و حالیشون نمیشه هرچی بگی ساده میخام میگن تو عروسی باید چهرت تغییر کنه میخام تو جشن عقدم با کمترین ارایش اونم ک خودم کرده باشم برم تو جشن ب نظرتون کار درستیه؟

آرایشگاه های خوب هیچوقت گند نمیزنن توی قیافه ادم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

من که جشن نگرفتم و کاملا راضی هستم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پشیمونم چون خانواده ها به هم پریدن و مجلس خراب شد ولی از اونجایی ک یه فیلم از کل فامیل دارم راضیم هرچند همشونه عن بودن اون شب😂😂😂

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍

به نظرم آره خیلیم شیکه

این همه‌ هزینه ی اضافه واسه یه شب اصلا ارزششو نداره

من اگه اون موقع عقلم میرسید عروسی هم نمیگرفتم‌میرفتم آرایشگاه و آتلیه و یه جشن خیلی کوچیک خانوادگی میگرفتم

شما که بهونه ی کرونا هم هست و خیلی کار تون راحته

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
ما شهرمون کوچیکه بهترین ارایشگرش مزخرف ترین ارایشو میکنه اونم ک فقد ی مدل ارایش بلده رو صورت همه پیا ...

شاید شماها فک میکنید بهترین ارایشگره، یه چنتا تحقیق کن چن جا بپرس ، ماهم شهرمون کوچیکه مامانم فک میکرد وای فلانی خیلی ارایشگر خوبیه حتی رفت پیشش تتو ابرو انجام داد، بعدا فهمید کسای دیگه هم بودن که کارشون خوب بوده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

آرایشگاه خوب بری گند نمیزنی ولی از دید من روش خوبیه نرفتن ...یعنی کاری کن که دوست داری 

من شخصا عروسی دوست نداشتم و به زور گرفت واسم 😂ولی شخصا تو کتم نمیره هنوزم کلی خرج آدم کنه ..میشه با اون پول هزار کار کرد 

بعضیاهم درک نمیکنم میگن حسرت میشه ...حسرت چی میشه ؟شخصا با آرزوی لباس عروس بزرگ نشدم و حسرتم نمیشد ولی گرفتیم بیخودس😂

آرایشگاه و لباس عروس و آتلیه مهمه بقیش الکیه آرایشگاه خوب اصلا گند نمیزنه شیک و باکلاس و ساده درست میکنه من از جشن گرفتن خیلی پشیمونم چون اون موقع خیلی راحت میتونستیم با پول جشن عروسی ی خونه بگیریم البته با قسط ک خب بازم خیلی ارزش داشت الان مستاجریم

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖