2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام🙏❤😘 اخه الان توی این زمونه که اکثرا قبل عقد باهم دوست بودن  طرف عقد کنه دیگ نمیمون ...

من از تجربیات خودم گفتم گلم چون من دوست نبودم قبلش و ازدواجمون سنتی بود

ایشون اگر شمارو دوس دارن و براتون احترام قائل باشن صبر میکنن

چجوری درخواست پول میکنین،من خیلی خجالت میکشم وقتایی هم ک خودش پول میده کلی سرخ وسفید میشم

انقدر خسیس شد ک هرکاری کردم دیگه پول نمیداد...

دست بزن و فحاشیو اینا هم داره ک دارم طلاق میگیرم دعا کنید ک راحت بشم زودتر از دستتش... فقط خجالت نکش وتسه آینده خودت میگم...چطوره اون راحت از شما...میخود اما تو نمیتونی بگی پول میخوام؟؟؟

راستی یه چیز مهم دیگه. از بدترین اشتباهاتم که الان به دخترای توی عقد یا در شرف ازدواج میگم مواظب با ...

سلام ممنونم که داخل تاپیکم نظراتتونو به اشتراک گذاشتید  راسیتش منم با یه همچین مشکلی مواجهم و خیلیم اذیت میشم...همش دارم مقایسه میکنم و شبا گریه میکنم که فلان کارو برام نکردن ..

استاتر مرسی تاپیک ات خیلی مفید 💖💖💖 امیدوارم بتونم شرایط خوبی ایجاد کنم از طرفی ام یکم ترسیدم از ...

خواهش میکنم دوست گلم بله دیدم واقعا یه همچین چیزی نیاز هست که ما تازه عروسا یا مجردای سایت یه چیزی از بقیه یاد بگیریم...اصلا ازدواج ترس نداره.‌‌.من تاپیک نزدم که خدایی نکرده بترسید یا احساس ضعف کنید بلکه خواستم یکم اگاه تر بشید..و سنجیده رفتار کنید.‌‌‌..