بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دست بزن و فحاشیو اینا هم داره ک دارم طلاق میگیرم دعا کنید ک راحت بشم زودتر از دستتش... فقط خجالت نکش وتسه آینده خودت میگم...چطوره اون راحت از شما...میخود اما تو نمیتونی بگی پول میخوام؟؟؟
راستی یه چیز مهم دیگه. از بدترین اشتباهاتم که الان به دخترای توی عقد یا در شرف ازدواج میگم مواظب با ...
سلام ممنونم که داخل تاپیکم نظراتتونو به اشتراک گذاشتید راسیتش منم با یه همچین مشکلی مواجهم و خیلیم اذیت میشم...همش دارم مقایسه میکنم و شبا گریه میکنم که فلان کارو برام نکردن ..
استاتر مرسی تاپیک ات خیلی مفید 💖💖💖 امیدوارم بتونم شرایط خوبی ایجاد کنم از طرفی ام یکم ترسیدم از ...
خواهش میکنم دوست گلم بله دیدم واقعا یه همچین چیزی نیاز هست که ما تازه عروسا یا مجردای سایت یه چیزی از بقیه یاد بگیریم...اصلا ازدواج ترس نداره..من تاپیک نزدم که خدایی نکرده بترسید یا احساس ضعف کنید بلکه خواستم یکم اگاه تر بشید..و سنجیده رفتار کنید...