2777
2789
عنوان

شیرینی میلاد امام حسن ع پختم بیاین دستور بدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 30 پست
بعد از اینکه خمیر از داغی افتاد 

نه من داغ اضافه کردم ، البته آب و روغنش جوش بود 

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشمزه بود بنظرم  مزه و بوی بیرونی ها رو میداد ، مخصوصا زولبیا ، لینک دوم

زولبیا دوس ندارم بامیرو درست میکنم خدا کنه مثل بیرون باشه😍

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
یعنی همراه با آرد اضافه کردی؟ نپخت؟

بعد اینکه اب و روغن جوش اومد از رو گاز برداشتم همونجور داغ داغ آرد و بکینگ پودر زدم با شکر 

تخم مرغم اخر همشون زدم ، در حد ۲۰ ثانیه دیگه گذاشتم رو شعله 

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
زولبیا دوس ندارم بامیرو درست میکنم خدا کنه مثل بیرون باشه😍

مراقب باش خمیرت زیادی شل نشه 

زیادم سرخ نکن در حدی ک طلایی شه وسریع از روغن دراوردی بذار تو شربتی که از قبل درست کردی و سرد شده

نه ، ماسوره نداشتم 

زولبیا که ماسوره نمیخواد

با جا سسم میشه 

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
مراقب باش خمیرت زیادی شل نشه  زیادم سرخ نکن در حدی ک طلایی شه وسریع از روغن دراوردی بذار تو شر ...

باشه عزیزم مرسی ازت

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
[QUOTE=187957116]بعد اینکه اب و روغن جوش اومد از رو گاز برداشتم همونجور داغ داغ آرد و بکینگ پودر زدم ...

آرد و یجا اضافه میکنی بعد رو حرارت ملایم حدود ده دیقه هی باز و بسته میکنی که خمیرت آبش بخار شه اگه آب داشته باشه بامیه ت پوک نمیشه بعد رو گاز بردار سه تا تخم مرغ و که داری با فاصله دونه دونه بشکون هربار یخورده هم بزن تخم مرغ آخرو که خواستی بزنی بکینگ پودرو و وانیلو اضافه کن اول که تخم مرغ و میزنی خمیر گلوله میشه اما بعد کشدار میشه 

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
[QUOTE=187957116]بعد اینکه اب و روغن جوش اومد از رو گاز برداشتم همونجور داغ داغ آرد و بکینگ پودر زدم ...

خودم زدم برا پف کردنش

نداشتم جا سس😁 نوش جونت 

😗

روغنتم نذار زیادی داغ شه