2777
2789

موهام خیلی موخوره داشت کوتاهشون کردم...یه راه حل خوب بدید لطفا که خودتونم نتیجه گرفتید نه چیزایی که شنیدین...

ممنون❤

راستی موهامم چربه نه خشک

تعداد رای : 5
نظرسنجی
کرچک
1
20%
زیتون
1
20%
نارگیل
2
40%
و...
1
20%

چند حبه سیر رو به مدت یک هفته درون روغن زیتون قرار بده بعد از اون روغن هر شب به مدت ۷دقیقه کف سر رو ماساژ بده اینطور باعث خونرسانی به فولیکول مو میشه و هم باعث رشد و تقویت و جلوگیری از ریزش مو میشه  

امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختی‌های زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم میگن سیر پوست سر میسوزونه

اگه حساسیت دارید استفاده نکنید در غیر این صورت مشکلی پیش نمیاد

اگه حساسیت دارید می تونید فقط از ماساژ سر با روغن زیتون همراه با روغن بادام یا روغن به تنهایی استفاده کنید

امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختی‌های زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤