2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون درباره اینکار شوهرم چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4120 بازدید | 222 پست
چرا با  ایشون ازدواج کردید وقتی مادرش از داییتون طلاق گرفته؟ خب مشخصه ک کینه داره ازتون

اخه دوسش داشتم بعدشم گفته بود که مادرش دخالتی نداره 

مادرم گفت نکن اینکارو ولی اشتباه کردم

خیلی کارت اشتباه بوده که اجازه دادی شوهرت تنها بره خونه مامانش.وقتی باهات بد حرف میزنن.جواب نده.به شوهرت بگو بخاطر اون میری و تحمل میکنی رفتارشون رو.هرچقد لجبازی کنی اون بیشتر به سمت خونوادش کشیده میشه.از این به بعد باهاش برو.ولی باهاشون زیاد حرف نزن ازت چیزی پرسیدن جواب بده.حرف خونواده خودتو بهشون نگو.وقتی شوهرت ببینه باهاش همراهی مطمینا اونم دیگه کم میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن باید از مرد اجازه بگیره اگه شوهرش گفت نه نباید بره 

اه چقد از شما نرا بدم میاد با این طرز فکرتون. شما با ذهن خودتون مسگید مادرزنت حادوگره. و طفلی همسرت ک اتیش میگیره از, حرفات. اگه بدونی چ زجری ب جیگر زنت میزاری هیچوقت انقد بد تا نمیکنی

یه سوال اسی جون 

چرا شما کاری میکنی که مجبور شه بین شما و خانوادش یکی رو انتخاب کنه 

اگه شما خانوادت واست عزیزه خانواده اونم واسش عزیزه 

هیچوقت مشکلات شما با مادر شوهرت و خانواده شوهرت به شوهرت ربطی نداره 

یا کاری کن مشکلی پیش نیاد اگرم اومد خودت حلش کن 

2803
خب چرا بااینا وصلت کردی

اشتباه کردم 

مامانم گفت نکن ولی سرم باد داشت الانه که به غلط کردن افتادم 

البته تو عقد میخواستم بهم بزنم که کلی التماس و اینا فک کردم آدم شده ولی نشده یوو

یه سوال اسی جون  چرا شما کاری میکنی که مجبور شه بین شما و خانوادش یکی رو انتخاب کنه  اگه ...

گل من من نگفتم نره اونجا یا من مانعش نشدم فقط میگم شب نباید بیرون باشه ودر ضمن چرا اجازه نداد برم خونه مامانم

۲۳ سالشه

سنش کمه تحمل کنی درست میشه با سیاست پیش برو من یادمه نامزد بودم برای همسرم کادو میخریدم با بالاترین قیمت میگفت این چیه اشغاله دعوام میکرد فحش میداد که چرا برام کادو خریدی الان بهش میگم میگ باور نمیکنم که انقد بچه بودم الان رفتاراش خیلی بهتر از قبله  

:):)     :)              
میدونی مادرشوهرم ازدواج سومشه الان از ازدواج دومش یه پسر و دختر داره که پسره رو شوهرش قبول نمیکنه چو ...

داییت شوهر چندمه مادرشوهرته ؟؟ 

والا ملت ی شوهرهم بزور گیرشون میاد

ماشالله به مادرشوهرته 

حالا زن داییته انقدر ............

2804

اجازه نداد برم خونه مامانم!!

بچشي شما؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کسی که ازدواج میکنه باید خودش رو با شرایط جدید وفق بده 

اگه میخواست آزادی های دوران تجردش باشه یا میخواست بچه بازیا و لوس بازیای اونموقع هنوز سرجاش باشه اصلا ازدواج نمیکردش 

2805
اب خوردن که نه ، اما خب این کار به خاطر حس مراقبت و نگهداری مرد  از زنه نه برده داری

ای گوه تواون حیه مراقبتتون که فقط به درد زورگویی میخوره مردکه عنتر خاک توسر بی لیاقتت کنن که اومدی تو سایته زنونه خاله زنک بازی در میاری 

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
کسی که ازدواج میکنه باید خودش رو با شرایط جدید وفق بده  اگه میخواست آزادی های دوران تجردش باشه ...

منم حرفم همینه 

احه قبل ازدواج شوهر مادرش اجازه نداد خونه اون باشه و بیرونش کرده ولی الان واسشون عزیزشده 

بخدا دلم سوخت که قبول کردم 

2801