2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رابطه میگه شما اگه یاری رو یه جسمی انجام بدین یعنی دارین بهش انرژی میدین، حالا طبق اصل پایستگی ا ...

افرین 

فهمیدم به مولا بابا دمت گرم خدا پدر پدربزرگتو بیامرزه 

البته من قبلا این رو میدونستم این رابطه رو اما حالا که روی برگه کاغذ میاد از بس که ساده است نمیدونم چرا هنگ میکنه ادم 

التماس دعای شدید
نگاه کنید. زندگی مثل فیزیک میمونه، شما میدونید که فیزیک مدرن اومد و فیزیک کلاسیک رو نقض کرد، در واقع ...

من اینو به عنوان یه مرد میگم 

شما میگید که یه کار اشتباهی انجام  داده

باید بیایم ببینیم این اشتباه توی کدوم دسته قرار گرفته و چجوریه

به نظرم بدترین اشتباه اینه که در گذشته با یه خانوم دیگه ارتباط داشته باشع اونم از نوع نا مشروعش اگر این بوده که خب چطور انقدر دوستتون داره که خونه ای که کلی براش زخمت کشیده رو میده به شما؟یعنی از گذشته اش پشیمونه و دوستتون داره مطمئن باشید

اگر هم از این نوع نیست خب خداوند به اون بزرگیش انسان ها رو میبخشه انوقت ما در این دنیا که یه روزی هممون میمیریم و چیزی باقی نمیمونه همدیگه رو نبخشیم؟به نظرم اگر ارزشش رو داره ببخشیدش 

برای یک مرد هیچچچچچچچچچ چیز بدتر از شکست عشقی نیست هیچی البته من از قضیه کامل خبر ندارم و نمیدونم الان جدا شدید یا نه

و سوالم اینه که از اول دوتش نداشتید یا اینکه بعده ها اینطور شد؟

التماس دعای شدید
نگاه کنید. زندگی مثل فیزیک میمونه، شما میدونید که فیزیک مدرن اومد و فیزیک کلاسیک رو نقض کرد، در واقع ...

بابا شوهرت افتاد سکته کرد دیگه چی کنه تا بفهمی میخوادت؟احترام تعهد عشق اگه این 3تا رو داری چرا دوسش نداری آخه؟

خانم محترم اصلا قصد بی احترامی ندارم ها

اما ببنیید شما خودتون و برادرتون در نتیجه خوانواده تون در مسائل زندگی و زناشویی مشکل دارید 

از اونجایی که من مطالعه زیادی دارم فکر میکنم این مشکل بخاطر انجام یه گناه هست یا اینکه کسی براتون یه دعایی نوشته که اینطور شدید که به نظرم بیشتر گناه هستش 

ببینید یا شما و برادرتون هر دو یا پدر ومادرتون یه گناهی انجام دادن یا دعا نوشته شده که احتمال زیاد گناه هستش به نظرم با یک عالم دینی صحبت کنید مطمئن باشید همینطوره

التماس دعای شدید

امید وارم این بد اومدنه به خاطر چشم و هم چشمی برای داشتن نداشتن خونه ماشین شغل و درامد نباشه چرا که حق الناس داره شدیددد

التماس دعای شدید

واقعیتش من رفتم تمام پست های شما رو خوندم

خیلییی بی انصافی کردید و مطمئن باشید خداوند تقاصش رو از شما میگیره 

اول از همه که نگفتید تیک عصبی دارید و در ادامه بلاهایی که بخاطر تیک عصبیتئن که پنهان کرده بودید به سرش اوردید 

مطمئن باشید که حق با همسرتون بوده خودتون رو بزارید جای اون میبینید چی کشیده 

و احتمالا اون همسر برادرتون هم چیزیش نیست اما شما چون اختلال عصبی دارید اینطور فکر میکنید 

واقعا به نظر توبه کنید  وحلالیت بخوایذد

التماس دعای شدید

مطمئن باشید که تقصیر شما بوده همه چیز و اگر نفرینتون کنه قطعا بیچاره میشید

التماس دعای شدید
2810