2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اسون بوده پس رتبه 2 رقمی شدی دیگه؟    

نه🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
مگه نمیگفتی که من آدم مذهبی و چادری هستم؟پس چطور قبلا رل داشتی؟ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

خب اره هستم 

ولی اون موقع اشتباه کردم 

کلا هم یه بار رل زدم

خودمم خیلی پشیمونم امادیگه نمیشه گذشته رو برگردوند

من آخرشم رابطه کار انرژی رو نفهمیدم    

این رابطه میگه شما اگه یاری رو یه جسمی انجام بدین یعنی دارین بهش انرژی میدین، حالا طبق اصل پایستگی انرژی، این انرژی نمیتونه از بین بره، پس چه اتفاقی برای انرژی میفته؟ خب معلومه که باعث حرکت جسم میشه، یعنی یا جسم حرکت میکنه یا جسم در حال حرکت سرعتش بیشتر میشه یا سرعتش کمتر میشه، در هر صورت انرژی جنبشیش تغییر میکنه، پس کاری که ما روی یک جسم انحام میدیم باعث تغییر انرژی اون جسم میشه، یعنی wبرابر است با دلتا k

خانم معلم فیزیک ببخشید یه سوال داشتم ازتون دلیل اینکه دو نفر باهم ازدواج میکنن ولی ازهم خوششون نمیا ...

نگاه کنید. زندگی مثل فیزیک میمونه، شما میدونید که فیزیک مدرن اومد و فیزیک کلاسیک رو نقض کرد، در واقع دنیای فیزیک پر است از نظریه که یا میتونه رد بشه یا تایید بشه و به قانون تبدیل بشه،زندگی هم همینه  ممکنه یروز از یکی خوشت بیاد اما این دوس داشتن برای این بوده که تو تمام جنبه های اون شخص رو نشناختی، بعد از مدتی اون طرف با اعمالش ثابت میکنه که لیاقت دوس داشتن رو نداره، خودش خودش رو نقض میکنه، پس نظریه‌ی دوس داشتن کلا کنار میره 

تمام این اتفاقات در گرو این هست که شما بپذیری دوس داشتن یک نظریه هست نه یک قانون 

راز موفقیتت رو بگی دیگه دست از سرت بر میدارم    

این چه حرفیه خوشحال میشم کمک کنم هر سوالی داشتین میتونین بپرسین 

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
2810