2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78946 بازدید | 689 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم از ۷سالگی سینه هاش جوونه زده الان تو ۱۱ساله هنوز پریود نشده.منم دکتر بردم گفت طبیعیه.گفتم‌ا ...

سلام عزیزم میشه جواب بدی ،دختر منم ۷سال و نیم داره دیشب دیدم زیر سینش یکم سفته انگار داره جوانه میزنه،واقعا واسه دختر شما مشکلی پیش نیومد دارم دیوانه میشم الان قد دخترتون خوبه

سلام عزیزم میشه جواب بدی ،دختر منم ۷سال و نیم داره دیشب دیدم زیر سینش یکم سفته انگار داره جوانه میزن ...

نه مشکلی نداره دختر من.الان ۱۳سالشه.پریودم میشه .قدش ۱۵۷.یه دکتر ببر بزار خیالت راحت شه عزیزم

دخترمن ۷ سال و نیم شروع شد علامت ها اولیه همون موقع درجا دکتر بردم ولی میگفت سن شروع مهم نیست باید ص ...

سلام عزیزم شدخترمنم ۷سالو نیم داره سینه اش یکم سفت شده اما موی زائد نداره ،دختر شما بالاخره چی شد الان چند وقتشه؟ قدش خوبه؟ پریود که نشده

عزیزم‌دختر‌منم‌٧ساله‌بود‌سینه‌اش‌یکیش‌برجسته‌شده‌بود‌.برردم‌دکتر‌ازمایش‌نوشت‌معلوم‌شدتیروئید‌کم‌کار‌ ...

عزیزم یعنی از بلوغ نبود؟ بعد سینه اش چی شد؟ دختر منم ۷سال ونیم داره سینه اش سفت شده کم کاری تیرویید داره س۴ساله قرص میخوره ؟ 

سلام اسی میشه راهنماییم کنی دخترم ۶سال و نیمشه احساس میکنم زیر بغلش یکم تیره شده دخترم قدش از همسناش بلند تره میترسم بلوغ زودرس باشه میشه راهنماییم کنی شما چیکار کردی

۱۴۰۲/۱۲/۲۷شروع رژیم وزن فعلی۸۲وزن هدف۵۶بزن بریم😉
ویتاگنوس دارو عالی فقط نباید زود قطع کنی معمولا بعد ۳ ماه تاثیرش میذاره تا بارداری باید ادامه بدی حت ...

سلام عزیزم خوبی شما دخترتون چی شد ایا مراحل بلوع رو طی کرد یا هنوز تو رو جواب بده