2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78947 بازدید | 689 پست
نه قدش کوتاه حتی اون یکی دختر خالمم یک سال ازش بزرگتره اونم سینه‌اش درومده ولی موی زائد رو نمیدونم ن ...

دکتر که ۶ ماه زیر نظر هر بار ۱۰۰ ویزیت میگیره ی قد و وزن میگیره ب زور ۲ کلمه  باید لز زبونش بیرون کشید 😐 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر که ۶ ماه زیر نظر هر بار ۱۰۰ ویزیت میگیره ی قد و وزن میگیره ب زور ۲ کلمه  باید لز زبونش بیر ...

عی بابا اره همینطورین. نگاه اینو گفته زیر ۸ سال بلوغ زودرسه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
جایی ک بهت گفتم آبو هوا هم تاثیر داره اونجا حدس زدم چون جای گرم بلوغ زودتر اتفاق میفته

اره بدبختی هوا هم هر روز داره گرم تر میشه از فروردین کولر ها روشن هوا خیلی گرم ولی بیشتر تو خونه ایم...شما خرم ابادی؟؟

عی بابا اره همینطورین. نگاه اینو گفته زیر ۸ سال بلوغ زودرسه

دخترمن ۷ سال و نیم شروع شد علامت ها اولیه همون موقع درجا دکتر بردم ولی میگفت سن شروع مهم نیست باید صبر کنی تا روند رشدش چک بشه خاک تو سر انقد صبر کرد تا سینه ش درومد باز بردم گفت صبر کن  نتیجه صبر من شد رشد سینه دوم ‌الانم ک قربونش برم ماهی ۱ سانت داره رشد میکنه موها تناسلی ک فقط چند تار بودخیلی شده ک اینجور پیش بره سال دیگه همین موقع پریود شده 

اره بدبختی هوا هم هر روز داره گرم تر میشه از فروردین کولر ها روشن هوا خیلی گرم ولی بیشتر تو خونه ایم ...

اره.حالا تو چطور متوجه شدی من خرم آبادم

اللهم عجل لولیک الفرج
😆😆😆😆چند سالشه

الان دیگع ۸ سال و ۴ ماهش شده فکر کن از عید تا حالا ۳ سانت رشد کرده ی جهش رشد داره ک علامت بلوغ  معمولا ۱ سال قبل پریود دخترها یهو قدشون زیاد میشه 

اره بدبختی هوا هم هر روز داره گرم تر میشه از فروردین کولر ها روشن هوا خیلی گرم ولی بیشتر تو خونه ایم ...

من موقعی دانشجو بودم اینو خوندم ک ابو هوای گرم روی سن بلوغ تاثیر میزاره و دختران مناطق گرمسیری زودتر از دختران مناطق سرد سیر ب سن بلوغ میرسن و پریود میشن.

اللهم عجل لولیک الفرج
من موقعی دانشجو بودم اینو خوندم ک ابو هوای گرم روی سن بلوغ تاثیر میزاره و دختران مناطق گرمسیری زودتر ...

اره اب و هوا تاثیر داره ولی باور کن نصف بچگی ها من تو کوچه نیست😁 خودم یادم تو کوچه بزرگ شدم این نهایت ۱ ساعت بره بیرون ....بعضی ها میگن برا غذا هورمونی یا شربت ها تقویتی ... انقد حساس شدم تا دختر همسن ش میبینم فقط نگاهم میره ببینم مث دختر من علامت داره یا نه 

الان دیگع ۸ سال و ۴ ماهش شده فکر کن از عید تا حالا ۳ سانت رشد کرده ی جهش رشد داره ک علامت بلوغ   ...

ی کاریش بکن حداقل  تا ۹ی ۱۰سالگی پریود نشه.قدش چنده

اللهم عجل لولیک الفرج