2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست
عکس مچ دست ش و ۷ سال و ۹ ماهگی گرفتم زده بود ۸ سال و ۳ ماه یعمی ۶ ماه بیشتر ک دکتر گفت خوبه ماه دیگع ...

حتما دکترش و عوض کن ااان دختر تو سنش همون سن استخوانیشه که خوب بالاتر از سنشه صحفات استخوانیش بسته بشه دیگه قد نمی کشه

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55
استاتر منم دخترم ۷ سالش یکم اضافه وزن داره میترسم میشه بگید چه دکتری باید ببرمش؟ یعنی تخصصش چی بای ...

اضاف وزن اصلا مهم نیست من خیلی بچه تپل چاق با اضاف وزن بالا دیدم روند رشد طبیعی دارن ولی ب نظرم بد نیست سالی ۱ بار چکاب بشن..من فوق تخصص غدد کودکان بردم ..حتما کودکان باشه ک تخصصش داشته باسه غدد خالی نباشه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه انشاالله كه قددخملت بلند ترشه من ازبچگي كلا هيكلي بودم يادمه يه مدت ازمادرم بلندتر شدم خجالت ميكش ...

صدرصد بلند میشه ماشالله دوتا قد بلندین😍😍

پلی کیستیک ک نه ب اون صورت ولی تنبلی خفیف چرا داشتم...چرا اخه رو این بیچاره اثر بزاره؟؟

اگه تنبلی تخمدان داشته باشی احتمالا دخترت هم داره 

چون منم از مامانم به ارث بردم 

تنبلی تخمدان چون هورمون  ترشح میکنه  علت بلوغ زودرس میشه 

مقاله های انگلیسی بلوغ زودرس رو بخون 

این کلمه رو سرچ کن مقاله ها برات میاره premature puberty girl

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
من ۱۰ ساله سینه م رشد کرد و ۱۱ سال و نیم پریود شدم دخترم ۲ سال از منم جلو تر عمه هاش همه دبیرستان پر ...

عزیزم من متوحه نمیشم تو و شوهرت گریه و زاری میکنین بخاطر قد بچه؟؟؟خب اولا که قد ارثیه و بعدشم همون دکترهایی که بردی گفتن که اوکیه و فعلا نیاز به دارو نداره پس دیگ چرا نگرانی

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
خدا رو شکر سن خوبی بود  یادته بدنت مو زائد هم داشت؟؟ دختر من کل بکینیش پر شده

والا یادم نیس کی درومد ولی دیگه کلاس شیشم یادمه داشتم..

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
به منم میگفت دست بزنی یکیش کوچیک میشه یکیش بزرگ حالا ک پستتو خوندم یادم افتاد😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
استارتر به نظر من دخترت ضربه ای که از حساسیت شما میخوره خیلی بیشتر از زود بالغ شدن.......الان من که ...

وای منکه بهش نمیگم بلوغ میرسه اصلا درک این چیزا نداره فکر میکنه برا لاغری ش میبرمش دکتر ک چون چیزی نمیخوره قدش کوتاه نمونه...اصلا تو این باغ ها تیست ولی شما فکر کن اون درد سینه ای داره و خارشش چیزی ک من بهش بگم خودش مرتب میگه درد داره میخاره چرا در میاد بدم میاد چرا کسی نداره من دارم خوب شما بگو من چی بگم ؟؟ جلو خودش ک اینجوری نمیگم اینجا دارم راحت حرفم میزنم

وای خیلی رود که😥 یادتون کی سینه و مو زائد  دراورد ...من دوست ندارم زیر ۱۲ سال بشه

من خودم نه سالگی پری شدم به خاطر همین می ترسیدم دخترمم همین طور بشه عکس استخوانیش گرفت دوسال از سنش کمتر بود دکترش گفت همین دلیل میشه که دیر تر به بلوغ برسه 

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55
عزیزم ۷ سالگی چند تار موی زاید زیر بغلش در اومد بردم دکتر گفتن چیزی نیست ۸ سالگی سینه هاش برجسته شد ...

منم از همینش میترسم دختر منم ۷ و نیم  شروع شد مطمعنم ۹ونیم پریود میشه اگ جلوش نگیرم ولی من شوهرم اصرار داره حتما امپول بزنه جون از لحاظ روحی اصلا امادگی شون نداره صفحات قبل بخونی میبینی چقد بچه س هنوز فرق دختر پسر نمیدونه 

گوشی چی؟پیش دوستاش چی.اگ دوستاشونم داشته باشن هم روی اخلاق این بچه تاثیر داره

گوشی اره بازی میکنه یا  برنامه کودک میبینه ن دوستاش ک کوچولون مث خودش بچه ۸ ساله اصلا درک این چیزا نداره هنوز

حتما دکترش و عوض کن ااان دختر تو سنش همون سن استخوانیشه که خوب بالاتر از سنشه صحفات استخوانیش بسته ب ...

میگفت تا ۶ ماه بیشتر باسه اشکال نداره... ولی من ک اصرار کردم برا دارو گفت مرداد بعد آزمایشات اگ دیدم تعقیر کرد بلوغ شو کات میکنم فعلا عجله نکن