2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78950 بازدید | 689 پست
من چهارده سالگی پریود شدم.دخترخاله ام 16 سالگی..بعد اون رشد قدش عالی بود..ولی خدایی 8 یا 9سالگی خیلی ...

اره بخدا خیلی زود یهو از بچگی پرت شی تو بزرگسالی 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
خواهش میکنم عزیزم. اگ تونستی جواب ش و بده ببینیم چیکار کنیم با این بچها

راستی رفتی دکتر

من ب بدبختی برا ۲۹ این ماه وقت گرفتم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله چه قد بلند 😍😍😍 عمه هاش همه بالا ۱۷۰ شوهرمن قد کوتاه شونه ۱۷۸ کاش ب اونا بره ...متاسفانه ی ...

نگرانی تون درک میکنم . ماشالله مشخصه مادر اگاهی هستین فقط از لحاظ روانی ب دخترت توحه داشته باش و اینک ورزش های والیبال بستکبال بفرستش بره . 

الان ی چیزی بگم همه حمله ور میشن بهم.بخاطر ماهواره گوشی و فیلم و در کل سبک زندگی عوض شده سن بلوغم چ ...

دقیقا دحترا امروزی یخاطر اینکه همش تو گوشین و ماهواره بیشترشون بلوغ زود رس دارن

هیچ کس انقدر خوشبخت نیست که زاده نشود
الان ی چیزی بگم همه حمله ور میشن بهم.بخاطر ماهواره گوشی و فیلم و در کل سبک زندگی عوض شده سن بلوغم چ ...

ما ک ماهواره نداریم خودمون هم نسبتا خانواده مذهبیم حالا ن خیلی ولی در حد عرف جامعه ...‌

طبیعیه کی گفته زودرسه خب ازاین سن دیگ سینه ها اینجوری میشن  من قشنگ خودمو یادمه حتی تابستون ک م ...

کجاش طبیعیه ک کلاس دوم سینه در بیاد.بچه هنوز درست حسابی مدرسه رابه چشم ندیده درست حسابی ب بلوغ رسیده.این ما میگیم منظورمون این ک اکثرا بخاطر سبک زندگیا پسر دخترااینجور شدن عادی شده در کل طبیعی هم نیست

اللهم عجل لولیک الفرج
حتما دکتر ببرین واقعا سخت  این سن کم امادگی این چیزا ندارن از طرفی بزرگسالی هم یائسگی زودرس میگ ...

استاتر منم دخترم ۷ سالش یکم اضافه وزن داره میترسم

میشه بگید چه دکتری باید ببرمش؟

یعنی تخصصش چی باید باشه؟

سکوت بهتر از سخن بیهوده گفتن است😊
۱۵۷😑

نه انشاالله كه قددخملت بلند ترشه من ازبچگي كلا هيكلي بودم يادمه يه مدت ازمادرم بلندتر شدم خجالت ميكشيدما😁لانم ١٧٥ام همسرم هم ١٩٠ولي خوب دخترم مثل ما خوش خوراك وتپلي نيست خداكنه حداقل قدش به ما بره 😂😐

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
ن هنوز ولی من ۵ ماه پیش ک متوجه شدم فرداش شروع کردم دکتر رفتن ۱ ماه تمام دور چکاب ش بودم  ولی م ...

ببرینش دکتر بهش امپول میزنن برا بلوغش منم مادرم میبردم زدم عقب افتاد ولی با ابن حال ۱۳ سالگی پریود شدم دکتره گفته بود اگ نزده بودین ۱۰ سالگی پریود میشده 

سخته وافا تو سن کم پریود بسی ببرش یه دکتر متخصص اگر شیراز هسین دکتر بهتون معرفی کنم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
دختر من ۹ سالگی پریود شد الان داره میره تو ۱۰ سال

وای خیلی رود که😥 یادتون کی سینه و مو زائد  دراورد ...من دوست ندارم زیر ۱۲ سال بشه

مزه ش زیاد دوست نداره..😕

من الان میدم بهش تو غذاهاش میزنم نفهمه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟