2777
2789

سلاااااام دوستان تولید خودمونه عکسایی که میذارم کارهای خودمونه رنگبندی و مدل ثابت داره چون فروش عمده هم داریم با فروشگاه تو مشهد کار میکنیم امااااا پیج هم دارم تو اینستا تکی میفروشم 😍به قیمت عمده

و اینکه کار سفارشی مورد دلخواه شما هم قبول میکنم🤭

اخه از این بهتر؟ 

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣

منم مشهدم لایک کن ادرسم بده حضوری بیام

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبل کودک😍

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣

سبد لوسیون کودک

همشو بزار یکی بلایکه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

قیمتاشم بزار

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

راکر کودک

عکسا رو گذاشتی لایکم کن لطفا

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ست سطل زباله و کاور دستمال کاغذی