2777
2789
عنوان

شام برا جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 52 پست
اسی شرمنده ولی شما که هزینه دوتا مرغ مدارید اگر کرونا بگیری چکار میخوای بکنی دست از مهمومی بردار بخا ...

گفت ممکنه مرغ کافی نداشته باشه نگفت نمیتونه بخره🤔

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
اسی شرمنده ولی شما که هزینه دوتا مرغ مدارید اگر کرونا بگیری چکار میخوای بکنی دست از مهمومی بردار بخا ...

ای بابا کجا گفتم هزینه شو ندارم

دلشو ندارم😜😜😜

از یه جهتم راست میگی اما خب چی کنم شب خودشون گفتن فردا میایم خونتون

منم رفتم باید پس بدم دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا کجا گفتم هزینه شو ندارم دلشو ندارم😜😜😜 از یه جهتم راست میگی اما خب چی کنم شب خودشون گفتن ...

اگر نمیرفتی پس نمیدادی

فکر جون خودتون میستید اخرشم مریض بشید دنبتل مقصرین درصورتی که مقصر اصلی خودتون هستید با کاراتون

2803
عزیزم وقتی میگه با توجه به امکانات خونه وقتی میگه خواهرشوهرم هست هزینه نکنم

بخاطر اخلاق خواهرشوهر

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
من که دستپخت جاریم رو نخوردم.برای ۲ نفر مهمون که من و همسرم بودیم از بیرون کباب کوبیده گرفت، آخر سر ...

ای بابا نه خدایی جاریم عشق اشپزیه

دست و دلبازم هست با جون و دل واسه مهمون پذیرایی میکنه

خدا کنه شب بخیر بگذرونم

2804
اگر نمیرفتی پس نمیدادی فکر جون خودتون میستید اخرشم مریض بشید دنبتل مقصرین درصورتی که مقصر اصلی خودت ...

من دوساله گلم پا خونش نداشتم از پارسال تا عید گذشته

اما چی کنم هروی بگم باز میدونم بهونس خودمم نگرانم

بیشتر بابت مردای خونه که رعایت نمی‌کنند

وگرنه جاریم یه دستش الکله یه دستش ضدعفونی کننده

صد در صد

انصافا این اسم کاربری چجوری به ذهنتون میرسه😅😅

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
2805
انصافا این اسم کاربری چجوری به ذهنتون میرسه😅😅

کاربری قبلی ترکید تغییرش دادم شد این🥴

من دوساله گلم پا خونش نداشتم از پارسال تا عید گذشته اما چی کنم هروی بگم باز میدونم بهونس خودمم نگرا ...

انقدر از دنیا بی خبری که نمیدونی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد فقط از تنفس؟؟ جاریت اگر بگیره الکل به کارش نمیاد

اون موقعی هم که شما نرفتی خونش کرونا نبود ،،من بخاطر کرونا میگم رعایت کن که انگار براتون مهم نیست

لطفا دیگه ریپلای نکنید

من خواهرم داره میاد با برادرزاده ام.قرمه سبزی وزرشک پلو با مرغ وسالاد شیرازی گذاشتم.برای ناهار.جاتون ...

مال من دو تا خانوادن کاش می‌توانستم منم چن نوع درست کنم

هرچند هروقت اومدن دونوع خورشت گذاشتم اما الان میخام یه چی بزارم اما عالی باشه فقط

2801