2777
2789
عنوان

خاطرات شب خاستگاری، نامزدی، عقد و عروسی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7050 بازدید | 81 پست
ای واییی شمارو دیده هوش از سرش پریده بنده خدا 🤪🤪😂

😂😂😂😂😂😂😂

وای خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂

میدونی اونجا چند سالم بود؟

۱۵😂😂😂

شوهرم یک عدد آقای طلبه ی جیگر و عشقه♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥      خیلی عاشقشم مهربونترین ادم دنیاست🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بابا از شما بچه تر بودم من ۱۲ ساله بودم الانم که ۱۴ سالمه 😂

راست میگی؟

شوهرم یک عدد آقای طلبه ی جیگر و عشقه♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥      خیلی عاشقشم مهربونترین ادم دنیاست🌹
به جونه مامانم راس میگم خیلیا باور نمیکنن اما من حقیقتو میگم چون نه چیزی به شما میرسه نه چیزی به من& ...

چرا اخه تو این سن البته جسارت نباسه زندگی خودته ولی خیلی عجله کردی با هم دوست بودین خانواده به خاطر سنت مخالف نبودن

به جونه مامانم راس میگم خیلیا باور نمیکنن اما من حقیقتو میگم چون نه چیزی به شما میرسه نه چیزی به من& ...

وای خدا ۱۲ که خیلی کمه😂😂

بعد ببخشید ها تو این سن کم را.بطه هم دارین؟

ببخشید واقعا چون شوکه شدم

چرا اخه تو این سن البته جسارت نباسه زندگی خودته ولی خیلی عجله کردی با هم دوست بودین خانواده به خاطر ...

دیه شد دیگه 

عجله که کردیم بله 

اصن کاملن سنتی 

پدرو مادرم از خودم بیشتر راضی بودن 

وای خدا ۱۲ که خیلی کمه😂😂 بعد ببخشید ها تو این سن کم را.بطه هم دارین؟ ببخشید واقعا چون شوکه شدم

رابطه که نه 

شوکه واسه چی بابا قرن ۱۴۰۰ هستیم بچه ی ۶ ساله رابطه میدونه چیه و چجور انجام میشه 

دیه شد دیگه  عجله که کردیم بله  اصن کاملن سنتی  پدرو مادرم از خودم بیشتر راضی بودن ...

ولا چی بگم خیلی تعجب کردم مبارک باشه انشالله خوشبخت باشید ولی خیلی عجله کردید نامزدت چند سالشه