2777
2789
عنوان

بی کسی بد دردیه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست

منم الان ۲ ماهه که سزارین کردم

مادرم فوت شده و از خانوادم دورم

۶ روز خونه مادرشوهرم بودم بعدش اومدم خونه خودم.مادرشوهر برام یه کم غذا میپخت ولی چه غذایی دوس نداشتم به زور میخوردم بخاطر شیر

واقعا شبا حالم بدتر میشد الان بهتر شدم

توی اتاق عمل بهم گفتن روده هات چسبیده به رحم ولی فقط زایمان انجام داد و کاری برام نکردن

الان خیلی یبوست میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو خونه مادرشوهرت بمون بی محلیم کرد اهمیت نده الان فقط جونت مهمه

سه چهارروز بودم بچم اذیت میکرد انگار خسشون شده بود ردم کردن بیام خونه خودم از رفتاراشون فهمیدم 

عزیزم ناراحت نشی من اینجور میگم ولی الان تو دیگه باید سرپا شده باشی وقتی میگن اول توان جسمی و روحیت رو در نظر بگیر بعد بچه دار شو همینه راهش اینه توقعت رو کم کنی از دیگران یه پرستار بگیری سعی کن قوی باشی و سر پای خودت وایسی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
غذا اینا فعلا درست نکن شوهرت باید بفهمه حالتو لگو خودش ی چیزی درست کنه یا بگو مادرشوهرت بیاد بزرگه ر ...

وقتی خونشون بودم گفتن ها حالا رفتی خونه خودت میایم بزرگه رو میاریم خونه خودمون مییریش پارک حالا خونمون دوکوچه فاصلن وقتی اومدم کلا یادشون رفت 

وقتی خونشون بودم گفتن ها حالا رفتی خونه خودت میایم بزرگه رو میاریم خونه خودمون مییریش پارک حالا خونم ...

پس نزدیکن..حداقل بگو بیاد براتون غذا درست کنه بره. تمیز کاریم بیخیال شو فعلا فقط ب خودت برس