2777
2789
عنوان

چند روز طول میکشه مامور بهت بدن که

693 بازدید | 109 پست

سلام شبتون بخیر

خانوما دامادمون ۴ روزه خواهر زاده دوسالمو از خواهرم گرفته اگه بخوایم شکایت کنیم چه قدر طول میکشن مامور بدن ک بریم بچه رو بیاریم؟

ممنون میشم کمک کنید

برای رسیدن خواهرم به بچش دعا کنید خیلی بی تابه😔😔

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟

به محض اینکه حکم دادگاه صادر بشه

مامور اوردن کار ۲ دقیقه

حکم دادگاه و خود شکایت یه مقدار وقت گیره

در اسرع وقت باید اقدام کنید

همین شنبه اصلا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@bbbbbmmmmmmmmmmmmmmm    

این کاربری خواهرمه 

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
2805
به محض اینکه حکم دادگاه صادر بشه مامور اوردن کار ۲ دقیقه حکم دادگاه و خود شکایت یه مقدار وقت گیره ...

یعنی شنبه باید بریم دادگاه؟

حکم چه قدر طول میکشه عزیزم

خدا خیرت بده

درخواست تامین خواسته کنید زودبچه رو میدن

یعنی چی عزیزم؟

میشه یه توضیحی بدید؟

الهی ک خدا بهترین هارو سر راهت قرار بده ممنونت میشم عزیزم

بچش خیلی به مامانش وابستش نامرد چند روزه این طفلی رو برده ک برده 😭

خواهرم همش کارش گریه س

یعنی شنبه باید بریم دادگاه؟ حکم چه قدر طول میکشه عزیزم خدا خیرت بده

شنبه برید اول صبح ثبت شکایت

حکم دادگاه بستگی به وقت دادن و موارد مختلف دیگه داره

الان که اخر ساله شاید شلوغ تر هم باشه

ممکنه زیر یه ماه صادر بشه ممکنه چند ماه هم طول بکشه

بستگی داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شنبه برید اول صبح ثبت شکایت حکم دادگاه بستگی به وقت دادن و موارد مختلف دیگه داره الان که اخر ساله ...

وای خدایا یعنی این همه طول میکشه؟

شنیده بودم سریع مامور میدن ک😔

ممنون از اینکه وقت گزاشتی عزیزم دست گلت درد نکنه

خواهرت شناسنامه اش رو برداره بره کلانتری درجا بهش مامور میدن 

دوست من این اتفاق براش افتاد چون زیر ۷ سال هست نیازی به حکم نداره حضانت با مادره 

belfijoon هستم                                                                 
خواهرت شناسنامه اش رو برداره بره کلانتری درجا بهش مامور میدن  دوست من این اتفاق براش افتاد چون ...

راست میگی عزیزم؟ نیاز نیست بره دادگاه؟

مستقیم بره کلانتری؟

ممنونم عزیزدلم الهی ک همیشه بهترین خبر هارو بشنوی خیلی خبر خوبی بود😘

وای خدایا یعنی این همه طول میکشه؟ شنیده بودم سریع مامور میدن ک😔 ممنون از اینکه وقت گزاشتی ع ...

خود مامور فرستادنش سریعه

حکم دادنش وقت گیره

حالا ایشالا کار شما خیلی خیلی زود راه بیفته، بچه زودتر بره پیش مادرش

خود مامور فرستادنش سریعه حکم دادنش وقت گیره حالا ایشالا کار شما خیلی خیلی زود راه بیفته، بچه زودتر ...

مرسی گلم لطف کردی

راست میگی عزیزم؟ نیاز نیست بره دادگاه؟ مستقیم بره کلانتری؟ ممنونم عزیزدلم الهی ک همیشه بهتری ...

والا دوست من نه دادگاه رفت نه چیزی مستقیم رفت کلانتری انشااله خواهر شما هم راحت بچه اش رو بگیره 

belfijoon هستم                                                                 
والا دوست من نه دادگاه رفت نه چیزی مستقیم رفت کلانتری انشااله خواهر شما هم راحت بچه اش رو بگیره  ...

ممنون گلم مرسی از کمکت

2809