2777
2789
عنوان

خواب رعنارو دیدم😢😢😢😢😢

855 بازدید | 62 پست
خدایا دوباره دیشب خواب رعنامو دیدم توخواب میدونستم مُرده با توپ پُربهش گفتم چرانمیای به خوابم منو چقدر منتظرگذاشتی تونمیگی من نگرانتم دلم برات یه ذره شده من همینجورحرف میزدم رعنابهم لبخندمیزد یهویادم اومد بهش گفتم حالت خوبه اون دنیاچجوریه بازم بالبخندبهم گفت بهم اجازه نمیدن برات ازاون دنیابگم ولی نگرانم نباش خودت یه روز میای پیشم اون دنیارو میبینی بهم گفت اینقدر گریه نکن من و داداشم جامون اون دنیاخوبه نگرانمون نباش بهم گفت خواهری ناراحت من نباشیا 😭😭صبح بیدارشدم ازاین خوابم یه کم دلم آروم شدفقط ازاین ناراحتم چرانتونستم بغلش کنم 😭😭 رعنا جون 8 روزه نیستی برام مثل یه عمره چجوری نبودتو تحمل کنم خیلی حالم بده بمیرم برات که هروقت زنگ میزدم میگفتی خواهر ناراحتم یه کم باهات حرف میزدم میخندیدی میگفتی هروقت بهت زنگ میزنی حالمو خوب میکنی حالا من چی هیچ جورحالم خوب نمیشه😭😭 مگه هنوز مرگ رامین و خاله رو فراموش کردم غم نبودتنورو چجوری تحمل کنم خداااااااا بسمه کمکم کن غم نبود عزیزام ناراحتی خانوادم غصه عزیزام بسمه بخدا بسمه تحملم تموم شدش خدایا به خداوندیت خستم دیگه جون ندارم کمکم کن 😞😞خواهری خودت توخواب بهم گفتی یه روزی میای پیشم اون دنیارو میبینی 😭😭 خدایا میدونم جای رعنا توبهشته ولی مواظبش باش خیلی تواین دینا سختی کشید زجرکشید آرزهاشو باخودش برد زیرخاک خدای خوبم هواشو داشته باش 😞😞
خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.

چقدر جدیدا همه رویا صادقه زیاد می بینند

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

ای خدا 😭😭😭

خدا بیامرزه عزیزم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

حرف تون رو باور دارم

منم خواب عمم رو دیدم

تو خواب بهش گفتم من خوابم عمو چطوری چکار میکنی جواب نداد لبخند زد

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
حرف تون رو باور دارم منم خواب عمم رو دیدم تو خواب بهش گفتم من خوابم عمو چطوری چکار میکنی جواب نداد ...

بخدا داغش جیگرمو میسوزونه فقط 18 سالش بوداینقد دلتنگشمممم ک حد نداره😢😢😢

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

روحش شاد

منم نامزد سابقم خیلی وقت پیش فوت شد.نمیدونم الان اون ور داره چه میکنه فداش بشم

2810