2777
2789
عنوان

ت رو خدا کمک کنین

62 بازدید | 6 پست

سلام من دوستم بدجور شکست عشقی خورده میشه بگین چجوری کمکش کنم حالش بهتر بشه داره نابود میشه برای شما اتفاق افتاده از دوستان و.. 

چ حرفایی باعث ارومیش میشه اگ. هر کمکی از تون. بر میاد لطفا بگید ت رو خدا 

این طور ادما با گذشت زمان اروم تر میشن 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این طور ادما با گذشت زمان اروم تر میشن 

خوب الان ما ت سن بدی هستیم الان باید درس بخونیم ولی باعث شده از کتاب و. درس بیفته هنوز هیچی نخونده اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی دلم واسش میسوزه اولین بارشه توی خانوادشونم مشکلات دارن پدر و مادرش

فعلا حرف کارساز نیست، اولش یه مدت گریه میکنه، بعد یه مدت از دست خودش یا اون طرف عصبانی میشه، بعد یه مدت ناراحت و افسرده میشه، بعد کم کم فراموشش میکنه، درس میگیره،یه چندین ماه طول میکشه، دفعه بعدی که شکست عشقی خورد، دردش کمتره. هر دفعه دردش کمتر میشه تا سر میشی اخر سر، دیگه کسی برات مهم نیست.