یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من بدجوری ازین قضاوتها میترسم عزیزم توهم سعی کن نه جوش بزنی نه خنده کنی بی تفاوت بگذر ازین مطلب خودش ...
آره میگن به هر چی بخندی یا مسخرش کنی به سرت میاد
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
ولاه که زنها بدترن....اگه زنی نجابته خودشا حفظ کنه مرد جرات نمیکنه نگاهه چپ بهش بکنه....من خودم زنم ...
همه چی دوطرفه هست.لطفا زن ستیز نباشیدقسم نخورید هر جا زن فاسد هست مردی بوده وبالعکس.
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بچه ها ی چیز وحشت ناک دیگه راجب خواهرش ک واقعیت داره...مامانم میگه خواهر همین خانمی ک فرار کرده رو خانواده شوهرش بهش ت ج او ز کردن خواستن داغ بذارم سر دل زنده و خانوادش
وقتی فهمیدم تا ی هفته دوری بودم...آخه گناه اون بیچاره چی بود