یه سری زن یکی از آشناهای خیلی دورمونو دزدیده بودن چقد دنبالش گشتن نگو با یه همسایه رفت وآمدخانوادگی داشتن که مرد همسایه میدزدتش وآخرسرم جنازه زنه رو تو صندوق عقب ماشین خودش تو پارکینگ پیدا میکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زنایی که متاهلن و خیانت میکننبه شوهراشون به بهونه های مختلف کم تیستن.....جامعمونا به گند وفساد کشیدن بعدم خودشونا توجیه میکنن که شوهرم درکم نمیکنه ودوسم نداره وبهم بها نمیده ها...مامانشا بیشتر دوس داره ها...خونواده منا نمیخوادا...این بهونه های الکی
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
خدا ریشه این زنای فاسد رو از روی زمین برداره زنایی که متاهلن و خیانت میکننبه شوهراشون به بهونه های ...
و مردای هیز و فاسد
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی