2777
2789
عنوان

چجوری باهاش اشتی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 89 پست
من شوهرم اینحوریه اشتی نکنم خودش قهر میکنه

مال منم همینجوریه از صب صد دفهه زنگ زدم جواب نمیده😥

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
وقتی اومدمنت کشی باید آشتی میکردین برو جلو تلویزیونوخاموش کن گوشی هم ازدستش بگیر بگودوست داشتم امروز ...

👌🏻👌🏻👌🏻 اره پشیمونم اشتی نکردم 

خیلی حالم بد بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
😂😂😂😂😂😂خواهش میکنم خوبه باعث خندت شدم.اما چرا ؟

بامزه بود داستانتون  

ببخشید میشه بپرسم چن سالتونه؟

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
👌🏻👌🏻👌🏻 اره پشیمونم اشتی نکردم  خیلی حالم بد بود

حالا آشتی کن مثلابهش بگو خیلیی دوست داشتم تنهابودیم فقدخودمون دونفری آخه خیلی خوش میگذشت بهم میتونستم راحت بدن مردونتوبغل کنم صورت نازتوبوسش کنم اما حالا اشکال نداره اتفاقیه که افتاده الان دلم میخواد بغلم کنی بوسم کنی نازم کنی من نمیتونم باتوقهربمونم وقتی قهریم خیلی بده

2804
بامزه بود داستانتون     ببخشید میشه بپرسم چن سالتونه؟

۲۶ و ۲۲ 

الان آشتی کردیم مامانم میگه مث بچه ها ۲ ساله قهر و آشتی میکنید 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
۲۶ و ۲۲  الان آشتی کردیم مامانم میگه مث بچه ها ۲ ساله قهر و آشتی میکنید

انشالله خوشبخت باشین

سلطان قهر خاهر و داماد من

خاهرمم ی جلب توجه هایی میکنه مثلا خودشو میزنه ب خودکشی

دامادم دیگ فهمید اهمیتی نمیده تا خودش خوب شه

ی بار من نمیدونستم انقد موهاشو کشیدم جیغ زدم بالا بیار احمق این چ کاری بود کلا گریه میکردم

یواشکی گف احمق قرصها لای دستماله الکی گفتم    

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
2805
ببخشید اما چقدر لوسی شما. بخاطر یه بچه 10 ساله کارتون به قهر می کشه؟ شما جشنتون رو می گرفتید و مسائل ...

اصلا ربطی به مسائل شخصی و خواب نداشت 

میخواستم فضا دونفره باشه 

و از اینکه شب مهمون بمونه نفرت دارم 

2801