2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70477 بازدید | 532 پست
عزیز برا شما خوش خیمه??عمل کردین?

پارسال ک نمونه دادم گفتن خوش خیمه نه عمل نکردم

چون بزرگه دکتر گفته هرسال باید نمونه برداری بدم و بررسی بشم 

ابان ماه هم باید نمونه میدادم ک هزینش زیاد شده فعلا ندادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمونه برداری درد داره؟

نه اصلااااااا درد نداره بچها

انگار با دستت اروم نیشگون گرفتی گردنتو در حد ۲ثانیه

خیلی راحته سرنگو میکنه تو‌گردن و ی کوچولو از مایع داخل کیستو میکشه بیرون 

کلی‌بخام بگم خیلی اسونه و هیچ جای نگرانی نداره

من خودم خیلی استرس داشتم و‌میترسیدم ولی بی فایده بود

ترس ب دلتون راه ندین اصلا

خداروشکر قابل تحمله

سلام 

من ۲۰ آبان عمل کردم و تیرویید رو خارج کردن .اول روزی ۸ تا کلسیم میخوردم بعد جراحم گفت روزی ۴ تا بخور و هر هفته یدونه رو کم کن و دیگه نخور .این کار باعث شد افت کلسیم بشم و با کلسیم ۴ بیمارستان بستری شدم .به صورت وریدی داخل سرم دو روز و نیم کلسیم دریافت کردم .احساس تپش قلب و گر گرفتگی و سرگیجه و تهوع و از همه بدتر دارو رگ هامو سوزوند .

۵ شب بیمارستان بودم و مرخص شدم .کلسیم شد روزی ۵ تا و تیرویید روزی ۱.۵ میخورم .الان احساس تنگی نفس و ضربان قلب بالا میگیرم به دکترم گفتم گفت طبیعیه باید تحمل کنی اگر اذیت شدی دارو تپش قلب بخور .

میخواستم بدونم تا چند وقت باید کلسیم مصرف کنیم ؟

تپش قلب طبیعیه و اگر آره تا چند وقت باهامون هست ؟

قرص تیرویید خارجی و کلسیم خارجی بهتره و عوارض کمتری دارن؟

چند وقت طول میکشه تا پاراتیرویید دوباره خون رسانی بشه و کار کنه؟

سلام  من ۲۰ آبان عمل کردم و تیرویید رو خارج کردن .اول روزی ۸ تا کلسیم میخوردم بعد جراحم گفت رو ...

سلام عزیزم نظر دکترتون درست بوده ولی بستگی داره چه تایمی مدت اول مصرف بوده، من فکر میکنم یک ماه اول بعد عمل قرص ملسیوم مصرف میکردم همون ۴ تا فکر کنم و یادمه یک قرص دیگه هم داشتم برای جذب بیشتر کلسیوم ،و تو همون تایم منم به صورت هفته ای یکی یکی کم کرد ولی همچنان تا یکی دوماه روزی یک‌کلسیوم رو میخوردم.

هرچیزی به بدن خودت هم بستگی داره،این تپش قلبت و 

.. به خاطر همون افت کلسیوم بوده و من از خیلی هایی که بیهوشی داشتن شنیدم یکی دوماهی گیج بودن تپش قلب داشتن و ... . البته من خودم نداشتم . تقریبا دو سه هفته بعد عمل کم کم شروع به فعالیت میکنه پاراتیروئید.

سلام  من ۲۰ آبان عمل کردم و تیرویید رو خارج کردن .اول روزی ۸ تا کلسیم میخوردم بعد جراحم گفت رو ...

الان نگاه میکردم تو پستای قبلیم نوشته بودم هفته اول بعدعمل روزی سه تا کلسیوم 500 مصرف میکردم و بعدویزیت دکتر گفتن هر 4 روز یکی کم کنم و کم کم هم قطعش کنم. ولی میدونم تا یکی دوماه قرص کلسیوم شبی یکی کم کم دو شب یکی و هفته ای نهلیت یکی مصرف میکردم. و قرص دیگه ای هم بود اسمش یادم نیست فقط میدونم تو نت زده بود برای حذب بیشتر کلسیوم.

دیگه بافت دستکاری شده بستگی به اینکه چقدر دکتر ماهر باشه چقدر دستکاری بشه بدن خودت و کلی شرایط دیگه داره اصلا نباید نگران این چیزا باشی. اصل کار عمل بوده که انجام دادی خداروشکر. بقیش مثل برق میگذره 

شما مشکل تنگی نفس نداشتید ؟

اگر داشتید موقت بود ؟

الان هیچ عارضه ای از عملتون براتون نمونده؟

من تنگی نفس گرفتم و خیلی نگرانم که باهام بمونه 

چون هیچ کاری نمیتونم انجام بدم نفس کم میارم 

شما مشکل تنگی نفس نداشتید ؟ اگر داشتید موقت بود ؟ الان هیچ عارضه ای از عملتون براتون نمونده؟ من ت ...

من تصورم اینه اینا عوارض بیهوشی هست نه عمل، روی بعضی ها اینطور میشه.

من خودم مشکل تنفسی شدید دارم اما خداروشکر عمل اصلا اذیتم نکرد.

نه عزیزم عالی امسال آره بهمن میشه سه سال هیچ‌مشکلی نداشتم هیچ فرقی با قبل ندارم

من تصورم اینه اینا عوارض بیهوشی هست نه عمل، روی بعضی ها اینطور میشه. من خودم مشکل تنفسی شدید دارم ا ...

چقدر حرفات آرامش میده عزیزم .

استرسشو داشتم که باهام بمونه 

خیلی میترسم نفسم بالا نمیاد استرس میگیرم پیش خودم میگم یه دکتر قلب برم ولی جراحم گفت تا ۶ ماه طول میکشه روبراه بشی .

دو تا پله بالا برم یا تند راه برم نفسم کم میاد خیلی بده

چقدر حرفات آرامش میده عزیزم . استرسشو داشتم که باهام بمونه  خیلی میترسم نفسم بالا نمیاد استرس ...

اصلا نترس اینا موقته خوب میشی. ببین بدن هرکسی با یک نفر دیگه فرق داره پس عجیب نیست به حتی یک داروی یکسان واکنش متفاوت داشته باشن. فقط باید بدپنی استرس بدترش میکنه.

دختر عمه من بعد بی حسی برای سزارین تا یک ماه پاهاش حرکت نمیکرد اینقدر درمان و دارو آخر یک پزشکی گفت صبور باش این حساسیت به دارو بوده و به مروز خوب میشه، خداروشکر خوب شد، حالا همون روز یکی دیگه زایمان همون فرم بی حسی داشت خیلی راحت راه میرفت.

این چیزا پیش میاد نباید نگران باشی.

سلام .من پرستار هستم .سرطان های تیرویید بیشترش صد در صد درمان پذیر هستند و اصلاااااا جای نگرانی برای هیچ کس نیست مگر کسی که دیر متوجه بشه و متاستاز داده باشه .ید درمانی بعد عمل انجام میشه و فرد بدون هیچ نگرانی به زندگی عادی ادامه میده .