سلام به همه نی نی سایتی های عزیز. چند روز پیش عمل پاپیلاری تیروئید انجام دادم و باتوجه به اینکه تاپیکای دوستای عزیز و راهنمایی هاشون خیلی به من کمک کرد و آرامش خاطر داد تصمیم گرفتم تجربه خودم رو اینجا بزارم شاید به دوستای عزیزی که خدایی نکرده مشکل مشابه براشون پیش اومده کمکی کنه. امیدوارم همه سالم و سلامت باشن. و ممنون میشم تجربه هاتون رو برای کمک به امثال من بزارید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزم،، فکر میکنم اگر احساس توده توی گلو نداری بهتره بری پیش متخصق حنجره، همسایه ما چندماه بود صداش میگرفت و اخریا زیر گلو ورم کرده بود،، همش صداشو صاف میکرد تا بتونه صحبت کنه،، اخر رفت پیش جراح حنجره،، عکس گرفت گفت روی تارهای صوتیش یه کیست اندازه عدس هست که با لیزر برش داشتن و الان صداش خوب شده
منم پیش همون دکتر رفتم و تیروییدمو برداشت، اگر تهرانی ادرسشو بزارم برات، کارش و تشخیصش عالیه
سلام عزیزم اینکه میگید ندولتون یکدفعه بزرگ شد از اول چند میل بود و چند میل بزرگتر شد؟ یعنی چند سال ...
سلام از لحاظ سایز خوب من دیر متوجهش شدم چون رشدش به سمت داخل بود الان دقیقا یادم نیست ولی اولین سونو ۲۰ میلیمتر یا همچین چیزی بود، رشدش تقریبا توی یک سال زیاد نبود ولی اواخر یک دفعه ۲-۳ میلیمتر رشد داشت(خیلی مهمه شما فقط یک سونوگرافی برید چون ممکنه دقت دستگاه های مختلف فرق کنه و یکی بیشتر یا کمتر نشون بده) درنهایت هم دکتر مشکوک شد ممکنه تغییر ماهیت بده شاید اون بخشایی که نشد نمونه بردارن پاپیلاری نباشه برای همین گفت زودتر جراحی شم.
مال من چون بزرگه و پهنه از رو پوست برجسته هست و پزشک تو مطبش بدون دستگاه سوزن میزنه مگه مهمه کدوم قس ...
از همون جلو میشه نمونه گرفت اما مال من یکجوریبود دوبار از قسمت حلو گرفتن خوشخیم بود چون محل رشد به داخل بود اصل توده سمت تارهای صوتیم رفته بود ولی سونوآخری منو پیش یکی فرستاد دکترم کارش عالیه فقط نمونه برداری های تحت سونو. کامل چککردو دقیقا از همونجایی که تشخیص داد نمونه گرفت و خداییش اون یکدونه نمونش خیلی درد داشت، درحالی که نمونه برداری درد نداره اصلا.
در کل مورد من خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد پس نگران نباشید
شهریور سال گذشته یعنی ۹۸ با توجه به اینکه برجستگی ای سمت راست گردنم احساس کردم و همینطور به خاطر گرف ...
عزیزم سلام
❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
سلام از لحاظ سایز خوب من دیر متوجهش شدم چون رشدش به سمت داخل بود الان دقیقا یادم نیست ولی اولین سونو ...
ای مهربان لطفا بیا
❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)