2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70476 بازدید | 532 پست
اشکالی نداره من شنیدم پیش میاد. شاید آزمایششون دقیق نشون نداده بعد ید. و اینکه معمولا وقتی تعداد اول ...

عزیزم انلاین نیستی .خواهش میکنم پیاممو بخون. استرسم کمتر بشه.باور کن این چندروز کارم شده سرچ. 

عزیزم انلاین نیستی .خواهش میکنم پیاممو بخون. استرسم کمتر بشه.باور کن این چندروز کارم شده سرچ. 

سلام عزیزم، شرمنده من جواب دادم، نگران نباش وضع منم این چندروز همینه، نمونه برداریمدجوابش سه شنبه دوم ابان میاد، تا نشون دکتر بدم ببینم چی میشه، طبق حرفای استارتر فهمیدم اگر هم خدایی نکرده بدخیم باشه فوقش جراحی میشه، واکر اطرافش غده های ریز یا ندول مونده باشه، ید درمانی میکنن و در نهایت خوب میشه، طبق سرچ های فراوان که کردم فهنیدم منشا این بیماری استرسه،، و استرس هم بدترش میکنه

میدونم سخته چون خودم وضعم مشابهه تویه، ولی سعی کن اروم باشی، استرس نداشته باش، بسپار به خدا،، برات امشب ارزوی سلامتی میکنم، انشالله چیز خاصی نیس و نهایت با دارو خوب شی،، شما هم برامن دعاکن نمونه برداری خوب باشه و با دارو خوب شم،،خدا خودش همه ی بیماران رو شفا بده الاهی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۹در ۱۳ سایزش،، نوعش هم وقتی جواب نمونه برداری بیاد مشخص میشع

واسه من ۴در ۲ونیم میله. ریزه ولی خودم میترسم.از طرفیم از دکتر رفتن بدم میاد.با بچه کوچیک سخته.همش باید یجا بزاریش،نگرانش باشی تا کارت انجام بشه.من بیشتر بعد زایمانم بخاطر استرس بچه تیرویید گرفتم.وگرنه مشکل نداشتم.یهو دیدم تیروییدم رفت بالا شد۶.الان قرص میخورم واسه کم کاریم

واسه من ۴در ۲ونیم میله. ریزه ولی خودم میترسم.از طرفیم از دکتر رفتن بدم میاد.با بچه کوچیک سخته.همش با ...

منم بشدت از دکتر رفتن بدم میاد اول گفتن ازمایش بده مشخص میشه، بعد گفت سونو بده مشخص شه، بعد گفتن اسکن هسته ای اخر گفت نمونه برداری،، ازهمینناش خوشمدنمیاد،، ولی وقتی محبوری انجام میدی،، بعتر ازاینه خدایی نکرده پیشرفت کنه،، شما فکر نکنم تیروییدت بزرگ شده باشه، احتمالا با دارو خوب میشی،، استرسو کمتر کن

منم بشدت از دکتر رفتن بدم میاد اول گفتن ازمایش بده مشخص میشه، بعد گفت سونو بده مشخص شه، بعد گفتن اسک ...

خداکنه.دلم آشوبه. انشالله جواب نمونه شمام خوبه باشه عزیزم.توکل بخدا

عزیزم تو باید پزشک میشدی .خیلی قشنگ و با سواد جواب میدی.مثل یه فرشته هستی بهمون دلگرمی میدی.نمیدونی ...

معمولا توی توده های بدخیم تیرویید هیچ‌کم کاری و یا پرکاری نداره و خوب و بدون شمکل تیروئید کار میکنه.

و در ضمن نگرانی هم نداره.

وقتی دکتر میگه مشکلی نیست اصلا نگران نباید باشی.

به فرض بدخیمی حتی کاری نداره با یک جراحی ساده حل میشه.

و دوران نقاهتی هم نداره به اون صورت . من که خداروشکر اصلا مشکلی نداشتم یکم گردن درد چندوقتی داشتم و گرفتگی صدا اما عیر اون حالم کاملل خوب بود

معمولا توی توده های بدخیم تیرویید هیچ‌کم کاری و یا پرکاری نداره و خوب و بدون شمکل تیروئید کار میکنه. ...

سلام عزیزم.ممنونم که جواب دادین.یعنی بی سرصدا رشد میکنه درسته؟ 

مادرم پارسال ۳تا ندول داشت که دوتاش کلسیفته بود.هورموناش اصلا بهم نریخت و ازمایشاش خوب بود.فقط خیلی دردگلو و بلعیدن و گرفتگی صدا داشت.نمونه گرفت خوش خیم بود و بالیزر آراف ازبین رفت

معمولا توی توده های بدخیم تیرویید هیچ‌کم کاری و یا پرکاری نداره و خوب و بدون شمکل تیروئید کار میکنه. ...

بیشتر بخاطر پسرم.شیر میدم بدون من نمیتونه بخوابه.یعنی تاحالا بیشتر از ۳ساعت پیش کسی نذاشتمش. فک میکنم میگم عمل و توبیمارستان بودن چجوری میخواد پیش بره.راستی ممکنه با لووتیروکسین کوچیکتر بشه؟ اوایل که تیروییدم بالا بود ،یعنی تازه دوماه متوجه شدم که تیرویید دارم التهاب گلوم بشدت زیاد بود.زده بود به گوشم. رفتم دکتر گفت التهابه.فک نمیکردم به تیروییدم ربط داشته باشه.ولی الان که ۶ماه گذشته اونطوری نشدم .ممکنه با دارو بهتر شده باشم؟ اونموقع سونو نداده بودم.اون هفته سونو دادم انقد دکتر فشار داد تا ندول رو ببینه تا ۲ ۳روز جاش دردمیکرد

سلام

ممنون از اینکه اطلاعات و تجربیات خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید

ان شاءالله همیشه سلامت و شاد و موفق و عاقبت بخیر باشید🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

گلم میشه درخواست دوستی ام رو قبول کنید؟سوال داشتم.ممنونم

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
منم فروردین برداشتمش ولی بعدش بخاطر کلسیم بستری شدم

افت کلسیوم طبیعیه.

منم اینجوری شدم ولی با درمانی که دکتر تلفنی گفت دنبال کردم و بهتر شد.

جای نگرانی نداره برای خیلی ها شُک کلسیوم  پیش یماد فقط باید آگاهی کافی داشته باشید.

من بیمارستان قبل مرخصی برام کامل توضیح دادن. که اگه دچار لرزش فک دست پا و خواب رفتن و ... شدم و اینکه شدتش به چقدز رسید نیاز به بیمارستانه

افت کلسیوم طبیعیه. منم اینجوری شدم ولی با درمانی که دکتر تلفنی گفت دنبال کردم و بهتر شد. جای نگران ...

اینقدر که من این روزها تو گوگل و نینی سایت چک میکنم پریشونم، اخه چندتا تودنبنی سایت گغتن عمل نکنید،، با نوره مالی و روغن مالی و چمیدونم دارو گیاهی خوب میشه، موندم چکاری خوبه،، از طرفی هم از بعد عمل میترسم از افت کلسیم، از ید درمانی و قرنطینه،، البته هنوز جواب نمونه برداریم نیومده

تو رو خدا  هر کی میدونه کدوم راه درمان بهتره کامل راهنمایی کنه

میشه بحای جراحی، آر اف  کرد؟