2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70421 بازدید | 532 پست
سلام من ۴ مرداد تاریخ عمل دارم . روز قبل از عاشورا تاسوعا. دوتا دختر دارم یکیشون الان یک سال و چهارم ...

انشاالله یک‌عمل راحت و‌خوب داشته باشی .

حتما پزشکتون به شما گفته از دوهفته قبل عمل هم سعی کن قرص های ویتامین و استامینوفن و هر ددارویی که رقیق کننده خونه نخوری.

عمل سختی نیست همون ۳-۴ روز‌اول عمل یکم شاید سخت باشه وگرنه من خودم که از روز مرخصی خداروشکر‌خوب بودم 

ممنون از لطفتون عززم. خداروشکر حال عمومیم عالیه جز کمی گرفتگی صدا و گردن درد مشکلی ندارم. خدارو شکر ...

عزیزم توده تون اول ۲ میلی متر بود بعد شد ۲۰ ؟یا همون اول ۲۰ بود ...منو همسرم متلسفانه جفتمون توده داریم مال همسرم ۷ میلیمتره مال من ۱۵ در ۱۱ دکتر برام بیوپسی نوشته ...خیلی میترسم ...توده ام جامد و نامنظمه ..برای همسرم ننوشته فقطگفته تحت نظر باشه و هر سه ماه سونو بده ....نگرانم خیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر صبورانه جواب دادی خیرببینی الهی ...برام دعا کن عزیزم بدخیم نباشه 

انشاالله که سلامت باشی.

وظیفمه اگه بتونم کمکی کنم.

امیدوارم که سالم و سلامت باشی.

اصلا نگران نباش. تیروئید و‌تودش چیزیه که اگه مراقبت داشته باشی هیچ‌مشکلی ایجاد نمیکنه.

من که نبودش هم اصلا برام‌مهم‌نیست خداروشکر ذره ای تاثیر تو زندگیم نداره دقیقا مثل قبل.

استرس بدترین چیزه برای بیماری های تیروئیدی. 

همیشه راضی باشید به رضای خدا. من همون اول گفتم جهنم بدخیم بود میندازمش دور.😄 اصلا دیگه بهش فکر‌نکردم.

روز‌عمل هم فقط لحظه ای که داشتم میرفتم ازخونه یکم دلگرفتگی و استرس داشتم. ولی بعد باخودم گفتم تهش که چی ، واسه چی نگران باشم اتفاقیه که افتاده، کلی هم با کادر درمان و اتاق عمل شوخی‌و‌خنده داشتیم.

برات بهترینا رو آرزو میکنم اصلا نگران نباش

انشاالله که سلامت باشی. وظیفمه اگه بتونم کمکی کنم. امیدوارم که سالم و سلامت باشی. اصلا نگران نباش ...

فدات مهربونم ..توکل به خدا ..فقط بخاطر بچه هام نگرانم ..ممنون عزیزم از محبت و دلگرمیت ..جواب fna ام اومد بهت میگم .

سلام استارتر جان خیلی ممنون که اینقدر با حوصله جواب همرو میدی ان شالله همیشه سلامت باشی منم تیرویید سمت چپم بزرگ شده هنوز جواب سونو به دکتر نشون ندادم خیلی از نمونه برداری میترسم ممکنه نمونه برداریو با بیهوشی انجام بدن؟! 

سلام استارتر جان خیلی ممنون که اینقدر با حوصله جواب همرو میدی ان شالله همیشه سلامت باشی منم تیرویید ...

سلام عزیزم انشاالله که سلامت باشی.

نمونه برداری که اصلا ویز خاصی نیست. در‌حد آمپول زدن درد داره. یا اگه خیلی عمیق باشه دردس مثل آمپولای روغنی. در همین حد.

بعدم‌کاری نمیکنن با سوزن سرنگ یا وسیله ی دیگه ای که مشابه سوزنه و مال نمونه برداری، نمونه رو برمیدارن.

حتی بی حسی هم نمیخواد ، بیهوشی چیه دیگه🤣🤣

سلام عذرمیخوام بابت دیر جواب دادن. نمونه برداری میتونه توسط پزشک انجام بشه یا معرفی به آزمایشگاه و ا ...

سلام دوست عزیز درخواست دوستی میدم بهتون ک تاپیکاتون گم نکنم ممنون میشم قبول کنید

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
عزیزم ببخشید من کم کاری تیذوئید خیلی خفیف دارم باید چیکار کنم که عود نکنه ؟ ممکنه بعدها به گواتر تبد ...

نه عزیزم کم‌کاری خفیف تیروئید خیلی چیز مهمی نیست . همین که تحت نظر متخصص غدد باشی کافیه اصلا مشکلی نداره.

مادر منم کم‌کاری در حد کم داره دکتر گفتن حتی قرص لازم نیست.

فقط اگه قصد عمل جراحی با بیهوشی دارید و بارداری باید با دکتر غدد مشورت کنید همین