2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70420 بازدید | 532 پست
آره عزیزم راس ۹ شنبه ها فعال میشه سریع هم پر میشه. شما اگه دیدی نوبتی بود سریع بگیر نهایت اگه اونروز ...

سلام عزیزم خواهر منم ندول داره نمونه برداری کردن هنوز جوابش نیومده میشه سونو رو نگا کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من چهار ماه پیش همبنطوری رفتم سنوگردن و فهمیدم چندتا نودل هست.نودل سالید با اکوی highبه ابعاد4میل در سمت راست و نودل کیستیک در سمت چپ ک دوتا یک میل هست.دکتر ک رفتم بهم گفت هیچ مشکلی نست چند ماه دیگه دوبار سنو بده ولی من خیلی میترسم بنظر شما امکان بزرگ شدنش هست؟

سلام.من چهار ماه پیش همبنطوری رفتم سنوگردن و فهمیدم چندتا نودل هست.نودل سالید با اکوی highبه ابعاد4م ...

ممکنه بزرگ شه اما خیلی کم و تا زمانی که مشکل ایجاد نکنه و چه از لحاظ تنفسی و زیبایی منظورم خیلی برجسته شدن از بیرون و یا سرطانی ، مهم نیست بودنش خطری نداره چ فقط همین که در سال دو سه بار چک‌بشه وضعیتش کافیه

سلام من ۴ مرداد تاریخ عمل دارم . روز قبل از عاشورا تاسوعا. دوتا دختر دارم یکیشون الان یک سال و چهارماهش هست و شیر میخوره. برای اون خیلی نگرانم که بعد عمل چقدر طول می‌کشه بتونم مثل قبل بغلش کنم و کارهامو بکنم 

میخواستم بدونم از نظر مراقبت بعد از عمل  خیلی نیاز به مراقبت دارم یا نه ؟ میتونم کارهای روزمره ...

ببین عزیزم همه چیز به بنیه بدنی شما هم بستگی داره.

در کل دو سه روز اول بعد مرخصی لازمه یکی کنارت باشه برای غذا درست کردن و اینجور کارا وگرنه خودت میتونی کاراتو بکنی ولی خیلی مراقب باش گردنتو تکون ندی که ایجاد درد کنه. به نظرم یک هفته از روز عمل کافیه برای دوران نقاهت اگه بخوایم حساب کنیم. بازم همه چی میگم بسته به بنیه بدنیتون‌داره. 

اگه مراقب باشی سرت تکون شدید نخوره و گردنت کشیده نشه بچه هاتم میتونی بغل کنی مشکلی نداره اصلا. سعی کن سرت رو یک چند روزی پایین نندازی بچه رو خواستی بغل کنی یا کاراش رو‌انجام بدی مثلا روی میز بزار که سرت پایین نیاد. 

فقط مهم ترین قسمت اینه بعد عمل شما مجبوری یک‌مدتی کلسیوم‌به میزان زیاد مصرف کنی و نباید اون تایم بچه شیر بدی چون کلسیوم زیادی وارد بدن بچه میشه و خوب نیست.

وگرنه هیچ مشکل و نگرانی اصلا نداره یا اینکه خودت نتونی کارات رو‌انجام بدی.