2777
2789

سلام دوستان
من چند وقتیه که فهمیدم درموئید 6 سانتی دارم خیلی نگرانم. پیش چندین تا دکتر رفتم تا به حال و همه بدون استثنا حتی عکس های سونوگرافی رو نگاه نمیکنن و این برام خیلی عجیبه. بدون اینکه اون عکس ها رو نگاه کنن وقتی ازشون میپرسم تخمدانم سالم میمونه یا نه میگن نمیشه الان گفت و فقط سر عمل معلوم میشه چون به جای کیست و اینکه وضعیت رگ هاش چطور باشه و بشه شریانشو قطع کرد بستگی داره و حتی ممکنه تخمدان رو در درموئید در بیارن.
توی نی نی سایت خیلی خوندم که رفتن درموئید عمل کردن و دکتره تخمدانشونو درآورده، حتی بعضیا رو بهشون قبل عمل چیز دیگه ای گفته بودن و مثلا گفتن جراحیت با 1 سانت برشه ولی بعدا 17 سانت شکمش رو بریدن.

من مجردم و سی سالمه و خب طبیعتا بسیار برام مهمه که به تخمدانم آسیب نرسه. حتی همین که مجبورم عمل کنم هم شب و روزم شده گریه چون همه اش با خودم میگم نکنه وقتی بخوام ازدواج کنم طرفم وقتی بفهمه تخمدانمو جراحی کردم بذاردم کنار.
توی تحقیقاتم توی نت به این نتیجه رسیدم که دکتر آصف جاه بهترین دکتر زنان هستن که در لاپاروسکوپی خیلی ماهرن و خیلی ها از ایشون راضی بودن.
حالا مسئله ام اینه که من وقتی تماس گرفتم با مطبشون وقت بگیرم بهم گفتن اول باید خانم دکتر ربانی ویزیتتون کنن و ایشون اگر تشخیص عمل بدن خودشون ارجاع میدن به دکتر آصف جاه و پس از عمل دیگه دکتر آصف جاه ویزیتتون میکنن و میشین بیمار ایشون. و گفتن حتی اگه خانم دکتر ربانی تشخیص عمل با دکتر آصف جاه رو بدن امکان نداره شما قبل از عمل بتونین با دکتر آسف جاه ویزیت بشین.

خب من با اینهمه نگرانی، میخواستم خود دکتر آصف جاه رو ببینم که ازشون بپرسم تخمدانم سالم میمونه یا نه. من نمیخوام تخمدانمو در بیارن:( حاضرم بمیرم ولی این اتفاق نیفته

چیکار کنم دوستان؟ به نظرتون از این خانم دکتر ربانی که منشیشون گفتن وقت بگیرم؟ اگه ایشون بگن تخمدانم سالم میمونه میتونم اعتماد کنم؟ اصلا خوددکتر آصف جاه عمل میکنن؟ نکنه حالا که ویزیت هاشون رو هم میدن به دیگران عملشون رو هم این کارو کنن؟ اصلا خانم دکتر ربانی انقدر تبحر دارن که بتونن قبل عمل با مثلا عکس ام آر آی بگن تخمدان سالم میمونه یا نه؟

چون اینجور که فهمیدم بخش زیادی از اینکه دکترهای زنان از قبل میگن ممکنه تخمدان رو در بیارن، بخاطر مهارت نداشتن خودشون در قطع کردن شریانه که ممکنه به خونریزی بیفته. که در اون صورت تنها کاری که بلدن اینه که آشو با جاش در بیارن.

عزیزم منم تقریبا ی هفتس ک فهمیدم کیست درموئید دارم ۱ سانت

خیلی نگرانم

واقعا ب تخمدان اسیب میزنه؟

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستــا  https://harfeto.timefriend.net/16267932972920  

عزیزم منم میخوام لاپاراسکوپی تشخیصی انجام بدم ..میخوام دقیقا برم پیش اصف جاه ولی متاسفانه نمیشه ربانی ام دستیارشه ولی به اندازه خودش تبحر نداره واقعا موندم چه کنم

امنه سادات حقگو بعد اصف جاه بهترینه پیش اون برو

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترم گفته بود ک الان نمیتونی جراحی کنی زیر ۴ سانت جراحی نمیکنن

ممکنه چسبندگی ایجاد بشه

البته دکترم جراح نیس

قراره از ی جراح نوبت بگیرم و سونومو ببینه ببینم چی میگه 

من ۲۵ سالمه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستــا  https://harfeto.timefriend.net/16267932972920  
عزیزم منم میخوام لاپاراسکوپی تشخیصی انجام بدم ..میخوام دقیقا برم پیش اصف جاه ولی متاسفانه نمیشه ربان ...

میدونی چند سانتیه برا شما؟

میدونی چند سانتیه برا شما؟

عزیزم

من ۴ ماهه درد مزمن دارم سمت تخمدان چپم هر چی سونو و ام ار ای رفتم چیزی نشون نداده

بخاطر این میخوام لاپارا کنم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
خدا بزرگه،ولی کاش قبل عمل با چندتا دکتر طب سنتی کاربلد مشورت کنی،شاید عمل لازم نباشه

کیست درمویید ب هیچ دارویی جواب نمیده چ گیاهی چ شیمیایی

فقط جراحی

حتی خود حکیم خیراندیش هم همینو گفتن فقط جراحی

عزیزم من ۴ ماهه درد مزمن دارم سمت تخمدان چپم هر چی سونو و ام ار ای رفتم چیزی نشون نداده بخاط ...

در جریان دردی ک داری بودم

چی هست؟همون فیبروم؟

نه سلول های دوران جنینی ک تشکیل نمیشن معمولا بعد ۲۰ سالگی تو رحم ایجاد میشه

ترکیب چربی و مو و گاهاً دندون

نه سلول های دوران جنینی ک تشکیل نمیشن معمولا بعد ۲۰ سالگی تو رحم ایجاد میشه ترکیب چربی و مو و گاهاً ...

٦خدای من چرا این همه بیماریهای جدید زنونه هست،خدا بزرگه انشاالا که چیزی نیست

عزیزم منم تقریبا ی هفتس ک فهمیدم کیست درموئید دارم ۱ سانت خیلی نگرانم واقعا ب تخمدان اسیب میزنه؟

شما حتما از الان تحت نظر یه دکتر خوب باش. 1 سانت نگران کننده نیست و عملش نمیکنن اما شش ماه یک بار سونو میدن که اگه در حال رشد باشه و بزرگ بشه موقعی عملش کنن که زیادی بزرگ نشده باشه که آسیب بزنه.

منم 4 سال پیش وقتی 1 سانت بود قهمیدم. اولین بار سونو دادم گفت سه سانت، رفتم ام آر آی گفت 1 سانت. بعد رفتم پیش یه دکتری بهم گفت درمویید رو قدیما عمل میکردن الان فهمیدن بی ضرره عمل نمیکنن نگران نباش. اما حالا بعد از 4 سال یهو فهمیدم 5 سانت و خرده ای شده. به هر دکتری نشون میدم میگن اون باید بهت شش ماه یه بار سونو میداده و تحت نظرش میبودی. حتی به من نگفت که این کیست بزرگ میشه. من فکر میکردم یا همونقدر میمونه یا سرعت رشدش انقدر پایینه که اهمیتی نداره.

خودش به تخمدان آسیب نمیزنه، یعنی مثل کیستای دیگه نیست که ناباروری بیاره. ولی میگن احتمال پیچ خوردن تخمدان بخاطرش وجود داره و اگه خدایی نکرده پیچ بخوره عمل اورژانسی میشه. عمل اورژانسی اولا میگن 6 ساعت زمان هست که تخمدانو که خونرسانی بهش قطع شده نجات بدن، دوما معمولا با جراحی باز عمل میشه که برای دخترای مجرد پیشنهادش نمیکنن.

ایشالا که سلامت باشین.

شما حتما از الان تحت نظر یه دکتر خوب باش. 1 سانت نگران کننده نیست و عملش نمیکنن اما شش ماه یک بار سو ...

خدای من 

این چ دردی بود دیگ

خیلی نگرانم

منم خوندم ک درمویید ب خودی خود باعث ایجاد عفونت میشه

عزیزم منم میخوام لاپاراسکوپی تشخیصی انجام بدم ..میخوام دقیقا برم پیش اصف جاه ولی متاسفانه نمیشه ربان ...

خانم دکتر حق گو اخلاقشون چطوره؟ جواب سوالاتمون رو میدن؟ چون من توی کلینیک اینجا جوابایی که خانم دکتر الماسی که لاپارسوکوپی میکنن در مورد درموئید داده بودنو خوندم و خوشم هم اومده بود، یه کوچولو اولش توی نی نی سایت و اون سایتی که نوبت اینترنتی میده نظراتو خوندم دیدم ازشون راضین. گویا استاد تمام دانشگاه ایران یا دانشگاه تهرانم هستن. ولی وقتی رفتم پیششون انگار اصلا حوصله نداشتن به حرفا و نگرانیای من گوش کنن. فقط ازم خواستن هرچی جواب آزمایش دارم بذارم روی میز خودشون ببینن. خیلی توی ذوقم خورد.
البته انصافا برام آزمایش ذخیره تخمدان هم نوشتن که کار حرفه ای ای محسوب میشد. ولی من دیگه نرفتم پیششون بخاطر نوع برخوردشون و بعدها هم توی نینی سایت خوندم که ایشون برای بیماران بعضی از انواع بیماریها خیلی وقت میذارن و بقیه رو بی حوصله برخورد میکنن. واسه همین فهمیدم گویا باید پیش دکتری که میرم دققققیقا در زمینه ی درموئید دکتر خوبی باشه.