2777
2789
عنوان

اندامم+عکسسس

1105 بازدید | 46 پست

ببخشید تاپیک قبلی نتم رفت یهو نتونستم بزارم

الان میذارم

درمورد کمر و ...نظر بدید

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

@نیکی0  

@830pargol    

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
@نیکی0    

عه مرسی  

@830pargol      

@نجوای_دل      

@برفا22    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101

پری

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
2804

یکم تپلی 

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

یه مقدار کوچولویی اضافه وزن دارید، شاید ۵ کیلو حدودا اگر کم کنید، اندامتون توپر میمونه اما زیباتر میشه..همین الانم اندامتون نسبتا متناسب و خوبه👍🏻

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
2805

کمر مشخص نیست 

قدی بگیر😂

💫حرمت ها را نشکنیم  شاید یه روزی یه جایی به دلیلی مجبور باشیم به هم سلام کنیم  همیشه به اندازه یک سلام هم شد حرمت نگه داریم💫                                                                        https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

چ اندامی، خیلی خوبی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
2801