2777
2789

عزیزم اون نمره ای که داره با تقلب بدست میاره خیلی بهتره که بدست نیاره

کدوم آدمی با تقلب دکتر ، مهندس ، معلم شد ، میتونی نشون بدی

هنوز معلم سوال نذاشته ، یعنی انقد تمرین نکرده که میگی بلد نیست 

فردا رفت مدرسه چی میشه ! بازم تقلب 

همین امید به دیگران تو  درس و تقلب کردن باعث شده در نخونن 

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم امتحان داشت یه سوال پرسیدجواب دادم  میدونستم جوابم اشتباهه امتحان دادبعدش شروع کردگریه مامان جوابی دادی غلطه نمرم کم شدگفتم مبدونم خواستم یادبگیری دگه تقلب نخواهی حتی ازمنی که مادرتم

2803
عزیزم اون نمره ای که داره با تقلب بدست میاره خیلی بهتره که بدست نیاره کدوم آدمی با تقلب دکتر ، مهند ...

آخه مشکل اینه که کتابم یه بار ورق نزدن امتحان زبان و فارسی و عربیم میان اینجا اینا که دیگه از رو کتاب میشه جواب داد اینگار ما درس نخوندیم

2804
شاید از نظر شما بلده به حرف معلمش گوش بده اون بهتر میدونه

نه عزیزم من می‌دونم ،معلمش تیزهوشان میخواد درس بده،من نمیخوام،من هر روز با بچمم،کاملا همه رو بلده ازش درس میپرسم،آزمون میگیرم،ولی آزمونی که معلم میگیره خیلی با کتاب فرق میکنه،کتابهای مرشد رو به من پیشنهاد داده که توش سئوالات هفتم وهشتمه،چرا پسر من که الان ششمه باید درس هفتم و هشتم رو یاد بگیره

آخه مشکل اینه که کتابم یه بار ورق نزدن امتحان زبان و فارسی و عربیم میان اینجا اینا که دیگه از رو کتا ...

آره والا 

باید نمره کمی بدن بهشون تا درس عبرت شه 

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
عزیزم اون نمره ای که داره با تقلب بدست میاره خیلی بهتره که بدست نیاره کدوم آدمی با تقلب دکتر ، مهند ...

منم همینو میگم 

ی عده میان میگن ما تو مملکت ک تقلبی نکردیم چی شدیم

چرا نمیخوان بفهمن همه شبیه هم نیستن 

شما نشدی دلیل بر این نیس گ اون یکیم نشه

2805
نه عزیزم من می‌دونم ،معلمش تیزهوشان میخواد درس بده،من نمیخوام،من هر روز با بچمم،کاملا همه رو بلده از ...

با مدیر حرف نزدی؟ 

2801