بعد چه مدت خوب شد؟ چیا میخوردی؟ آره فردا نوبت داره از بس گریه کردم خوده پسرمم نگام میکرد گری ...
هرچیزی که شیر یا شیرخشک توش بود نمیخوردن حتی بسکوییتا و کیکا بیرونی که توش شیر خشک بود نمیخوردم دوغ ماست بستنی پنیر پیتزا گوشت گاو اینارو نمیخوردم 10 ماهگی خوب شد ولی من محض احتیاط یه سال هیچی نخوردم
متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسانتر از «تغییر دادن» میپندارند ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامان من فقط مرغ و سیب زمینی میخوردفققققط خیلی روزای بدی بود ولی باید تلاش کنی تا دستت بیاد ببین هر ...
من پسرم ۴۰روزش بود اسهال شد ک با آزمایش مشخص شد ب پروتئین گاوی حساسه یکی دوبارم اونموقع خون دیدم هرچیزی ک پروتئین گاوی داشته باشه لب نمیزنم حتی تخم مرغ وآجیل ووووووچندروزه ماهی وحبوباتم قطع کردم حالا تعجبمه این خون از چیه
بعدهم ببین گریه نداره به عنوان ادمی که ته این قضیه رو در اوردمو بره خودم دکتری شدم تو ایین قضیه بهت میگم فقط رعایت کن باید دستت بیاد که چه جوریه ما اوایل توی همون برنجش چون شیر نمیختیم برای مزه دار شدنش یه تیکه به یا سیب منداختیم خوش مزه بشه اوایل اصلا واکنش نشون نداد ولی بعدا ریخت بیرون همون موقع حذف کردیم
نصف راهو رفتی تا یک سالگی اروم اروم خود به خود خیلی کم میشه تا به مرور حذف میشه اصلا نگران نباش،ولی حالا این شیرو به دکترش پیشنهاد بده اگه اوکی داد حتما بگیر این هم به خواهر من حیلی کمک کرد حتی بعضی وقتا که ناپرهیزی میکردیم و به بچه دزدکی یه ذره چیز ممنوع میدادیم این ششیرو میدادیم میشست میبرد
والا من خییییلی بیشتر از اینا رو نمیخورم حتی عسل ومعزیجات وکنجدوسویا وماکارانی وخیلی دیگه چیزا
ماکارونی و سویا و ماهی ربطی ندارن عسل گرمه نخور کنجدم حساسیت زاست ولی نمیدونم رو شیر اثر داره یا نه تخم مرغ برا بعضیا حساسیت داره وا سه بعصیا نه من میخوردم
متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسانتر از «تغییر دادن» میپندارند ...