2777
2789
عنوان

سینگلا بیاین دور هم😂😍اکیپ سینگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 159 پست
گوشی ،درس،سیگار،فیلم،..

حق داری که زن بگیری😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلث برمودا بود تلگرام و واتس اپ و اینستا الان شده مربع از وقتی نی نی سایت هم میام://

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
2803
2804
با تفریح، کار، فیلم، مسافرت، دوستان🤗😉 البته که الان کرونا اومده وضعیت فرق کرده 

همه اينا قبلا داشتم ولي لذتي نميبردم شما چند سالتونه؟

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
2805
برا ی دختر زشته سیگاربکشه

دختر نیستش که

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
برا ی دختر زشته سیگاربکشه

من نمیکشم 

اما تعجب هم نمیکنم که دختر سیگار بکشه 😊

درضمن چیزی که بده 

واسه هر دو جنس بده 🙏🏻

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
2801