عزیزم اگر اطلاعات منو میگی من تقریبا اطلاعاتم کامله. چون خودمون میخواییم بریم. من خرید ملک ۲۵۰ هزار دلاری رو نگفتم. اون که دیگه پاسپورت میگیری و میشی شهروند ترک. میتونی یه ملک یا چند ملک با ارزش ۲۵۰ هزار دلار بگیری. من ملکهای ارزون قیمت واسه اقامت یک ساله رو گفتم که باهاش اجازه کار نداری.
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اون ملک های ارزون قبمت یک ساله که شما میگی حدودا چقدر هزینه میخواد؟
خونه هاشون تقریبا از ۲۰۰،۲۵۰ هزار لیر شروع میشه تا بی نهایت. نرمال اپارتمانها ارزونترن تا سیته ولی خب معمولا به درد ما ایرانیا نمیخورن. چون بالاخره کشور غریب هستیم. سیته امکانات و امنیتش بهتره. این خونه ها رو باید سالانه تمدید کنی اقامتتو. ولی اگه سرمایه داشته باشی ملک ۲۵۰ هزار دلاری بگیری ۳ ماهه پاستو میگیری و شهروند میشی. بعد اجبار هم نیست که حتما یه دونه ملک ۲۵۰ هزار دلاری بگیری. میتونی چند تا ملک بگیری که در مجموع قیمتش بشه ۲۵۰ هزار دلار. اینجوری میتونی یکیشو ساکن شی بقیه رو بدی اجاره که منبع درامد بشه برات.
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush