2777
2789
عنوان

.دوستان ساکن ترکیه یا کسایی که ترکیه خونه خریدن بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 39 پست
و به بچه‌ های زیر ۱۸ سال هم 

شما ترکیه ساکن هستی؟ یا فقط سرمایه گذاری کردی؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
برای بچه ها شرط خاصی دارن؟

شوهرت که بخره زن و بچه هاش هم پاس میگیرن 

فقط زیر ۱۸ باشن 

نه هیچی دیگه لازم نیست 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ترکیه ساکن هستی؟ یا فقط سرمایه گذاری کردی؟

خرداد میرم کامل دیگه 

الان کارهام رو می‌کنم 

میرم و میام 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اگه از ایران منبع درامد داشته باشی من ازمیر رو هم دوس دارم. ولی اگه اونجا بخوای بری سرکار فقط استانب ...

شما ساکن ترکیه هستی؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
2803
خرداد میرم کامل دیگه  الان کارهام رو می‌کنم  میرم و میام

یه خونه متوسط تو آنتالیا یا استانبول  با متراز حدود ۱۰۰ متر چقدر هزینه میخواد؟

شما ساکن ترکیه هستی؟

یه دوره ۳ ماهه با پاسپورت بودم. واسه کار شوهرم. ولی الان نه عزیزم. پارسال میخواستیم بریم که کرونا اومد و فعلا عقب افتاده.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
2804
یه دوره ۳ ماهه با پاسپورت بودم. واسه کار شوهرم. ولی الان نه عزیزم. پارسال میخواستیم بریم که کرونا او ...

اون ۳ ماه کجا اقامت داشتید؟ هتل؟

ببخشید میپرسم چون ما هم احتمالا باید زیاد بریم بیاییم. مشورت میگیرم ازتون

2805
اون ۳ ماه کجا اقامت داشتید؟ هتل؟ ببخشید میپرسم چون ما هم احتمالا باید زیاد بریم بیاییم. مشورت میگیر ...

نه عزیزم. هتل نبودیم. اپارتماناشون رو هفتگی و ماهانه هم اجاره میدن. ولی گرونتر از اجاره سالانه است. ولی بازم به صرفه تر از هتله. من شوهرم ارایشگره. اونجا دوره داشت.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
دوستان 250 هزار دلار چقد میشه ب ریال

حدود 5 میلیارد تومن

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
2801